• 瀏覽: 6,686
  • 回覆: 44
轉微信/支付寶啦!大陸農村D阿婆都識用!

熱賣及精選
我都有同樣經歷,真係好垃圾。

俾香個電話人哋啦

呢D咪正宗港人囉,自己錯仲要大大聲說人不對

轉左華為之後冇用payme,發覺其實仲方便左。

的確係垃圾到唔恨,我又係唔知點解俾佢停左,我有登記嘅電話號碼有email都同佢地email到唔想再搞,問埋啲問題都唔知點答,問我登記左payme嘅信用卡號碼,我有十張八張信用卡,邊記得邊張,有冇登記過我都唔記得,啲問題問完一個又一個,又問連結左邊間銀行,我最後連唔連結到我都唔知就俾佢停鬼左,

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-11-12 11:37 AM 發表

幾好笑,電話唔記得,email 又唔記得,仲吊九人做野麻煩,真難服侍
佢自己姓乜都可能唔記得,只記得吊人

好多無賴,自己問題又賴匯豐

引用:
原帖由 kc813 於 2021-11-12 04:30 PM 發表

同你情況差唔多,因為工作關係以前有好多個電話no,到依家想轉番自己用開個no時已經唔記得之前用邊個no, 問客服又話唔可以用id or account no check....其實要證明番我係呢個戶口本人有幾難..
應該在驗證機制中有實體驗證, 使用人可能因大病/意外至失憶/死亡, 咁D$點攪....

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2021-11-13 09:20 AM 發表

應該在驗證機制中有實體驗證, 使用人可能因大病/意外至失憶/死亡, 咁D$點攪....
死咗搵律司搞遺囑,失憶嘅話都唔記得筆錢啦,醒少少

引用:
原帖由 cmkwai 於 2021-11-13 11:06 AM 發表

死咗搵律司搞遺囑,失憶嘅話都唔記得筆錢啦,醒少少
豬西! 死亡/失憶后,米就係靠屋企人攪囉!
屋企人淨係知道佢有用alipay/wechat pay/pay me....咁點取番D$
醒D當幫忙啦....

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2021-11-13 11:43 AM 發表

豬西! 死亡/失憶后,米就係靠屋企人攪囉!
屋企人淨係知道佢有用alipay/wechat pay/pay me....咁點取番D$
醒D當幫忙啦....
你不如講埋屋企人咩都唔知,唔知佢有銀行戶口,唔知佢有Alipay,咁關payme驗證咩事呢?咩邏輯?醒少少,唔該

自己乜都唔記得走去話人

引用:
原帖由 cmkwai 於 2021-11-13 12:07 PM 發表

你不如講埋屋企人咩都唔知,唔知佢有銀行戶口,唔知佢有Alipay,咁關payme驗證咩事呢?咩邏輯?醒少少,唔該
現在係討論梗手機號+電郵驗証是否完善,有否改善空間.....係米應加入其他實體驗証.....你係火星住耐左番地球先啦!
醒D當幫忙啦

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2021-11-13 01:31 PM 發表

現在係討論梗手機號+電郵驗証是否完善,有否改善空間.....係米應加入其他實體驗証.....你係火星住耐左番地球先啦!
醒D當幫忙啦
係囉,唔知邊個柒頭扯到去死人失憶呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]