• 瀏覽: 3,514
  • 回覆: 32
十幾年前嘅老爺機, 已經升級唔到新版本OS咖啦, 不如買過部新好過啦!

熱賣及精選
引用:
原帖由 Longyip927 於 2021-11-21 02:57 PM 發表

真吾明裝安心出行有乜好驚/除非你做賊!
你手機內資料比人睇得一清二楚

唔係話要Android 9或以上先得咩

有事唔好去急症室,會畀人照到一清二楚!

十年前手機好似得3G ,未有4G
而家上網應該慢過蝸牛,就算用到

引用:
原帖由 叫我Dunson 於 2021-11-22 11:49 AM 發表

android 7 以下"不保證"能正常用到

https://www.leavehomesafe.gov.hk/tc/download/

快啲買返部華為手機啦

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-22 03:14 AM 發表

你手機內資料比人睇得一清二楚
邊個有興趣睇你啲資料?以為你自己邊L位

引用:
原帖由 叫我Dunson 於 2021-11-22 11:49 AM 發表

唔洗,我用緊舊機android7都安裝到,佢個android9昆人

引用:
原帖由 iroi668 於 2021-11-23 01:43 PM 發表

邊個有興趣睇你啲資料?以為你自己邊L位
到佢想搞你時就會睇你,都係安全d好
你會唔會話邊有人想入你屋企偷野而唔鎖門?

硬件未必頂得順

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-23 02:10 PM 發表

佢想攪你?邊個佢呀?你幻想出嚟? 條街好多基佬,你唔好用英泥封咗個屎眼驚比人拮

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-23 02:10 PM 發表

無論google定apple store 都有權限資訊,可以睇到個app有乜權限,不過如果唔做衰野,其實又有乜好驚?

引用:
原帖由 禁言先生 於 2021-11-26 02:40 PM 發表

無論google定apple store 都有權限資訊,可以睇到個app有乜權限,不過如果唔做衰野,其實又有乜好驚?
未雨綢繆好d,而加既香港,已經唔係以前咁安全,佢要夾硬黎話之你

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-26 02:42 PM 發表

未雨綢繆好d,而加既香港,已經唔係以前咁安全,佢要夾硬黎話之你
咁講的話智能手機都唔應該用,其他app更危險。我完全唔覺得香港唔安全,不過既然覺得唔安全,移民比較好,無謂成世都擔驚受怕

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]