• 瀏覽: 10,419
  • 回覆: 61
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-17 08:11 PM 發表

誠哥邊到都幫到你,一砌盡左3HK
3個覆蓋其實都唔錯

熱賣及精選
引用:
原帖由 or801215 於 2021-11-18 09:09 AM 發表

樓主用過3台記得上來報告下用成點,呢度有D"用家"話唔得,
SMT係差呀,5G聽番來都係投訴多
都係,我有D fd用左好多年數記,都話呢兩年差左

引用:
原帖由 or801215 於 2021-11-18 09:09 AM 發表

25號左右用得,到時會係度回po

引用:
原帖由 奧薩瑪賓拉登 於 2021-11-18 07:45 PM 發表

25號左右用得,到時會係度回po
好呀,記得報告,你係多年會員,可信程度高過個D幾個月,2,3年既會員好多

cmhk
頻譜係3hk一倍

smt,理論最多基站

引用:
原帖由 cantona777 於 2021-11-19 06:24 PM 發表

smt,理論最多基站
你點知?你係smt員工?

引用:
原帖由 benben2 於 2021-11-18 04:59 PM 發表

3個覆蓋其實都唔錯
的確唔錯,打到電話sd到whatsapp碌到fb,仲想點?

引用:
原帖由 奧薩瑪賓拉登 於 2021-11-17 07:52 PM 發表

如果唔係個無限條款有限制,我 可能 已經揀左cmhk
我今日問,佢話可以分享喎

引用:

我用3超過廿年,一直都中規中矩,年頭轉咗5G,感覺衰過4.5G,我應該會轉中國移動試吓

引用:
原帖由 丁老闆 於 2021-11-21 05:34 PM 發表

我今日問,佢話可以分享喎
咁就奇
我無論網頁睇條款頁、定係問舖頭
佢都話限速後無限流量果part唔可以分享

唔知佢答你既係平時既流量、定係用爆後既限速流量?

引用:
原帖由 丁老闆 於 2021-11-21 05:39 PM 發表

我用3超過廿年,一直都中規中矩,年頭轉咗5G,感覺衰過4.5G,我應該會轉中國移動試吓
仲衰過4.5?😨

我又係SMT一月到期,但又想cut屋企wifi,用邊間可分享plan好?又怕電話電池會否壞、過熱!
聽聞Sun M  幾好用PCCX 網絡?

引用:
原帖由 奧薩瑪賓拉登 於 2021-11-15 11:19 PM 發表

每個月至少100G用量

係400左右既plan入面:
cmhk200gb(30個月約送6個月,價格同24個月一樣再送30個月50mb既fup)
3就100gb(+98仲有100mb既fup,不過就變成500/月)

有冇ching講下實際表現邊間好?
邊有甘貴,識得個sales,199 已經有200gb,249有300gb

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]