• 瀏覽: 10,334
  • 回覆: 61
  • 追帖: 2
每個月至少100G用量

係400左右既plan入面:
cmhk200gb(30個月約送6個月,價格同24個月一樣再送30個月50mb既fup)
3就100gb(+98仲有100mb既fup,不過就變成500/月)

有冇ching講下實際表現邊間好?

熱賣及精選
你真係有米,用四五百plan,我用開138咋

出街穩cmhk sales 5G100G先198再送1200買電話

引用:
原帖由 Maple低調做人 於 2021-11-16 11:23 AM 發表

你真係有米,用四五百plan,我用開138咋
返工時幾部機都係靠佢個網絡吊命

最近屋企又買左nas,極有需要連返屋企下載大檔案

落街問咗sales,先發現cmhk個50mb無限條款入面有一項話唔可以share😨

咁就真係只剩返3一個選擇

鬥平多數係cmhk,但接收就3台好d

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 karencatty 於 2021-11-16 11:21 PM 發表

唔可以share? 咁好彩你睇到WOO
3台服務真係麻麻地...門市愈黎愈少﹑CS又成日打唔通
要簽長約嘅建議樓主小心啲

樓主最後揀邊個,3台定CMHK呀?
不過邊間都好,唔係smartone就ok,近幾年做得好差

引用:
原帖由 karencatty 於 2021-11-16 11:18 PM 發表

有時唔係淨係睇價錢,都要睇收得好唔好
咁諗既話就應該唔會係揀呢兩間
尢其3hk個接收係完全唔合格

引用:
原帖由 or801215 於 2021-11-16 05:44 PM 發表

鬥平多數係cmhk,但接收就3台好d
如果唔係個無限條款有限制,我 可能 已經揀左cmhk

引用:
原帖由 雲林真美 於 2021-11-17 12:22 AM 發表

3台服務真係麻麻地...門市愈黎愈少﹑CS又成日打唔通
要簽長約嘅建議樓主小心啲
上網睇過3個list,好多門市寄宿係豐澤入面
我自己都係去豐澤搞轉台

引用:
原帖由 or801215 於 2021-11-17 09:10 AM 發表

樓主最後揀邊個,3台定CMHK呀?
不過邊間都好,唔係smartone就ok,近幾年做得好差
揀3
一黎cmhk個無限條款冇得share,
二黎問過一個用cmhk嘅朋友,佢嘅評語係:一般、多死位

我本身都用咗smt3張約,
之前一直用落無乜大問題

係前幾個月夜晚繁忙時間玩內地B服game時成日連接唔到
同一時間普通上網又變慢好多(1080p都窒,)
(雖然呢排好似好D)

佢既5G新約嘅offer又麻麻(無限得5m真係唔夠用)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]