• 瀏覽: 6,070
  • 回覆: 44
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 沒自信的窮人 於 2021-11-25 12:30 AM 發表

SOSIM室內收得好差, 行多幾步路都斷線
你口講就係?呢度大把真實用家用緊SO SIM,做埋實測

熱賣及精選
引用:
原帖由 lsonbb 於 2021-11-20 02:50 PM 發表

D人成日話慢,都唔知有冇用過
絕對唔慢,33蚊仲想點呀,比起d所謂88蚊無限plan全程得最高2m果d簡直無得比,呢d 88plan係要來呃老人家唔識,話比佢聽幾平,有d老人家跟本唔知原來係咁慢,中左招都唔知。Sosim, 中移絕對用得過,無投訴啦。

引用:
原帖由 klfung1031 於 2021-11-25 12:15 發表

絕對唔慢,33蚊仲想點呀,比起d所謂88蚊無限plan全程得最高2m果d簡直無得比,呢d 88plan係要來呃老人家唔識,話比佢聽幾平,有d老人家跟本唔知原來係咁慢,中左招都唔知。Sosim, 中移絕對用得過,無投訴啦。
係,88蚊2MB 無限,真係呃錢

下月初主力號碼轉去sosim

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-25 01:20 PM 發表

SO SIM,我一直都話唔好理呢度既人講點好/差(見好多人踩SO SIM,就介紹人用自由鳥),
自己用33蚊買來試左咪知

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-25 01:20 PM 發表

支持!支持誠哥全面管理香港

樓主直接轉sosim啦
其他水魚plan來

引用:
原帖由 or801215 於 2021-11-25 09:10 AM 發表

你口講就係?呢度大把真實用家用緊SO SIM,做埋實測
發現呢度真係好多三台打手 同一個位置用lucky sim差唔多收爆, 但3台就得呢一格
上網都上唔到

附件

lucky test.jpeg(22.26 KB)

2021-11-26 12:53 AM

lucky test.jpeg

引用:
原帖由 SCAV係狗 於 2021-11-26 12:53 AM 發表

發現呢度真係好多三台打手 同一個位置用lucky sim差唔多收爆, 但3台就得呢一格
上網都上唔到
嘩呢個好笑, csl竟然收得仲好過3台

6月。。。到時先算啦

自己主力都係Sosim卡
出街/屋企睇Youtube 720P 都沒咩問題 好順

如果你係要睇4K既片  當然上台較好

cmhk/smt都ok 樓主放心
42Mbps無限gb都係$138

引用:
原帖由 雲林真美 於 2021-11-29 12:24 AM 發表

嘩呢個好笑, csl竟然收得仲好過3台
你淨係識SELL 人用SMARTONE / 自由鳥, 其他台你間間都話唔好
都明既, 唔係咁就交唔到功課

引用:
原帖由 湯小婷 於 2021-11-29 09:36 PM 發表

你淨係識SELL 人用SMARTONE / 自由鳥, 其他台你間間都話唔好
都明既, 唔係咁就交唔到功課
冇第二句㗎嗱? copy and paste都幾慳水慳力

引用:
原帖由 SCAV係狗 於 2021-11-26 12:53 AM 發表

上網都上唔到

又真係收得幾差, CSL用家想轉台要小心啲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]