• 瀏覽: 2,137
  • 回覆: 11
之前用3叔,轉了Iphone,發現訊息內沒剪貼版,亦沒有快速文字回覆切定,能解決嗎 ?

熱賣及精選
要問版主先知,我都係新

Samsung有 .IPhone........ 有冇得救

附件

16376423941772048848551572146997.jpg(126.5 KB)

2021-11-23 12:41 PM

引用:
原帖由 samfan 於 2021-11-23 10:50 AM 發表

之前用3叔,轉了Iphone,發現訊息內沒剪貼版,亦沒有快速文字回覆切定,能解決嗎 ?
屌,我係apple store 買嘢,在佢部蘋果公司機入email, 放唔到游標改錯字,俾條L樣笑,仆街,an 機點落位置就攪掂,ios要長按space 鍵,再續格回前,我dllm。

引用:
原帖由 19611691 於 2021-11-23 02:32 PM 發表

屌,我係apple store 買嘢,在佢部蘋果公司機入email, 放唔到游標改錯字,俾條L樣笑,仆街,an 機點落位置就攪掂,ios要長按space 鍵,再續格回前,我dllm。
ios應該係長按屏幕,跟住會出現個游標,然後移動游標去想改的字後面鬆手,再按刪除,係麻煩好多,唔明點解要用 iphone?

引用:
原帖由 19611691 於 2021-11-23 02:32 PM 發表

我明,廣東道果間L樣特別多,做客人問一句晦氣到呢,你個情況我會當場漏佢出去隻秋

一班為反而反嘅星塵

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-11-23 03:37 PM 發表

ios應該係長按屏幕,跟住會出現個游標,然後移動游標去想改的字後面鬆手,再按刪除,係麻煩好多,唔明點解要用 iphone?
咪就係多舊魚囉,ios 係要獨特玩花臣,吹到啤啤聲

其實我之前都講過iphone係咁㗎就算而家我用緊iphone 12 Pro Max想用語音打字都做唔到下手寫麻煩個櫃帶淨係喺香討先會出現

引用:
原帖由 hoanderson 於 2021-11-24 02:35 AM 發表

其實我之前都講過iphone係咁㗎就算而家我用緊iphone 12 Pro Max想用語音打字都做唔到下手寫麻煩個櫃帶淨係喺香討先會出現
why語音打字都做唔到

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-11-23 03:37 PM 發表

咁android點控制cursor

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-11-24 08:18 PM 發表

咁android點控制cursor
android cursor點落去有個圓圈,移動就得快好多

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]