• 瀏覽: 1,286
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
我部Iphone10前幾日有人來電我手機但無鈴聲,原本有聲鈴前幾日裝左APP鈴聲之後我懷疑APP碰到程式自動關閉鈴聲,我有去設定裡面係有開鈴聲最大,但睇Youtube有聲另whatsapp都無聲,有冇高手請教點樣可以還原有鈴聲聲,謝謝大家??????

涙は私です、苦味は私です。
心の外傷も凍っているように感じます。
涙を涙で洗います。
熱賣及精選
引用:
原帖由 青島秋天 於 2021-11-23 06:53 PM 發表

我部Iphone10前幾日有人來電我手機但無鈴聲,原本有聲鈴前幾日裝左APP鈴聲之後我懷疑APP碰到程式自動關閉鈴聲,我有去設定裡面係有開鈴聲最大,但睇Youtube有聲另whatsapp都無聲,有冇高手請教點樣可以還原有鈴聲聲,謝謝大家??????
Delete app

引用:
原帖由 kaiyuk 於 23-11-2021 18:59 發表

Delete app
我已經delete app 仍然都無鈴聲,但唔識點樣Book 維修時間??????

請問大家Iphone維修旺角同埋荃灣有冇地址,謝謝???

你試吓關機再開,多數沒事。

引用:
原帖由 jommh 於 24-11-2021 01:09 發表

你試吓關機再開,多數沒事。
試過了都係無效,我又試過重設定回原都無效,Youtube喇叭有聲出,我識在設定>>>聲音與觸覺回報>>>鈴聲及提示聲調整到最大聲出到發兩三秒聲,偏偏來電無聲有震機??????

講漏左用手搖部手機個屏幕會著何解???????

引用:
原帖由 青島秋天 於 2021-11-24 01:16 AM 發表

試過了都係無效,我又試過重設定回原都無效,Youtube喇叭有聲出,我識在設定>>>聲音與觸覺回報>>>鈴聲及提示聲調整到最大聲出到發兩三秒聲,偏偏來電無聲有震機??????
好多人搞部機時或換殼時都會唔覺意碰到個掙音掣,睇下音量鍵上面嗰度係咪紅色?

引用:
原帖由 青島秋天 於 2021-11-24 01:21 AM 發表

raise to wake enabled

引用:
原帖由 東方紅 於 24-11-2021 09:56 發表

好多人搞部機時或換殼時都會唔覺意碰到個掙音掣,睇下音量鍵上面嗰度係咪紅色?
就這個金屬果粒制,換觳搞到鎖住左無聲。謝謝你~~~

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 24-11-2021 20:15 發表

raise to wake enabled
已經解決左謝謝你

引用:
原帖由 青島秋天 於 2021-11-25 07:11 PM 發表

就這個金屬果粒制,換觳搞到鎖住左無聲。謝謝你~~~
客氣,雖然出現過多次,但這情況,我都經常會在換殼或抹機後出現,不過就已經用少咗好多時間。

引用:
原帖由 青島秋天 於 2021-11-24 01:21 AM 發表

零件鬆咗

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]