• 瀏覽: 16,687
  • 回覆: 66
  • 追帖: 2
話說小弟我上星期出咗部iPhone 13(我應我係唔爭氣出咗
咁好死唔死,今日行路果時手殘,唔小心鬆咗手,成部電話跌咗落地下
個mon表面係冇咩事,但已經開始touch唔到,接觸不良,好似已經壞咗咁......
有冇人覺得呢家啲電話太易跌壞

引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-12-1 05:31 PM 發表
話說小弟我上星期出咗部iPhone 13(我應我係唔爭氣出咗
咁好死唔死,今日行路果時手殘,唔小心鬆咗手,成部電話跌咗落地下
個mon表面係冇咩事,但已經開始touch唔到,接觸不良,好似已經壞咗咁......
問題係點解要行路睇電話

搭車又睇電話

日睇夜睇

冇買軟殼同鋼化玻璃膜?用左真系冇咁易跌壞,硬殼係差D,裸機係死緊!

我就算千零蚊部後備電話都有膠殼,更何況Iphone呢

引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-12-1 05:31 PM 發表
會, 因為依家touch mon多, 啲零件太精密, 好易一鬆就壞......

引用:
原帖由 大蠱惑 於 2021-12-2 01:46 PM 發表
我就算千零蚊部後備電話都有膠殼,更何況Iphone呢
但我唔太好iPhone用殼, 我覺得會重左

會!

所以3310 先啱你

引用:
我三星係咁跌係咁掉都無事

引用:
係iPhone廢

上星期先出,又無明顯傷痕,好易攪 🤣

引用:
原帖由 積積服色色 於 2021-12-2 02:46 PM 發表

但我唔太好iPhone用殼, 我覺得會重左
其實都係㗎,最重要係個用家對自己有信心唔會跌電話,我自己就比較粗心大意

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-12-2 01:31 PM 發表

問題係點解要行路睇電話

搭車又睇電話

日睇夜睇
我自己個case係部機校震機, 放在枱邊震左落地, 個芒咁就裂左...

睇保護貼堅唔堅料,同套用靚料,跌過十次都冇事

買個類似otterbox個啲殼,就搞掂,我以前同你一樣,我換左殼冇跌爛過

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]