• 瀏覽: 4,870
  • 回覆: 15
#5g
真係好野, 搞呢D tech 片, 睇左12分鐘, 連片尾追埋都唔覺悶, 鋪排得相當好. 
解釋晒80%人會問O既問題之餘, 又暗諷左唔少人盲追O既一族.
另外賣廣告好自然, 唔突兀唔肉酸, 又有實測, 有說服力!

讚!

引用:
原帖由 高級車主 於 2021-12-4 02:31 PM 發表
真係好野, 搞呢D tech 片, 睇左12分鐘, 連片尾追埋都唔覺悶, 鋪排得相當好. 
解釋晒80%人會問O既問題之餘, 又暗諷左唔少人盲追O既一族.
另外賣廣告好自然, 唔突兀唔肉酸, 又有實測, 有說服力!

讚!
Edwin 係得既, 加油~

5G識D人已經全部轉曬5G

引用:
原帖由 呀sir 於 2021-12-27 01:47 PM 發表
5G識D人已經全部轉曬5G
而家5G又平左,我同d fd都轉晒
同埋屋企冇寬頻線既都可以用埋5G BB

引用:
原帖由 redbar 於 2021-12-27 04:56 PM 發表

我見而家5G都真係幾平,3仔178已經有30GB,仲要有6個月月費refund
同埋用獅子卡再送多5GB,其實已經同4G好接近

再續約都冇咩理由仲用4G

引用:
原帖由 janlank 於 2021-12-27 05:59 PM 發表
用左5G之後真係快左好多,load片都差唔多即刻睇到

引用:
原帖由 acard 於 2021-12-27 05:23 PM 發表

我見而家5G都真係幾平,3仔178已經有30GB,仲要有6個月月費refund
同埋用獅子卡再送多5GB,其實已經同4G好接近
宜家5G咁抵玩,其實冇乜理由仲有4G

引用:
原帖由 janlank 於 2021-12-27 05:59 PM 發表
仲可以俾藉口自己去出部5G機

只check msg 唔睇片唔打大食game....唔覺得大分別

引用:
原帖由 redbar 於 2021-12-27 04:56 PM 發表

5G又真係快過4G嘅
我都轉左用數記個HOME 5G
138蚊再加65租ROTUER
唔駛等師父拉線,仲有7日試用保證
真係平靚正

引用:
原帖由 樓下捉馬 於 2021-12-28 10:01 PM 發表

5G又真係快過4G嘅
真係平靚正
你講緊既數記係3HK定SMT?

引用:
原帖由 樓下捉馬 於 2021-12-28 10:01 PM 發表

5G又真係快過4G嘅
真係平靚正
數記? 一次可以同時幾多機連線

張SIM出嚟插落手機得唔得?

主題標籤 #5g
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]