• 瀏覽: 3,478
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
2022年1月 薯媽通到期, 都唔知續唔續好....

引用:
原帖由 dkr 於 2021-12-6 02:40 PM 發表

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2021-12-6 04:12 PM 發表

如果樓主唔係出機,重有5G plan可以200蚊內既

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 dkr 於 2021-12-6 02:40 PM 發表
我今個月到期 , 佢 5G 太貴無續
準備回歸人仔台 5G (兩年半前出走)

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-7 11:48 AM 發表

我今個月到期 , 佢 5G 太貴無續
準備回歸人仔台 5G (兩年半前出走)
smt 5G新嘅優惠138蚊50G個月,我覺得幾抵玩喎
而且佢收得又比人仔台又好同穩定
起碼smt搭鐵同過隧道唔使斷先

引用:
都係睇價錢

想平啲其實可以考慮自由鳥, 都係smt網絡, 價錢仲平啲

引用:
原帖由 or801215 於 2021-12-6 05:51 PM 發表

如果樓主唔係出機,重有5G plan可以200蚊內既
4.5豬 有冇plan?

引用:
原帖由 沒自信的窮人 於 2021-12-8 12:44 AM 發表
想平啲其實可以考慮自由鳥, 都係smt網絡, 價錢仲平啲
自由鳥又唔係快,想平用SO SIM好過,個個月平幾十蚊

引用:
原帖由 dkr 於 2021-12-16 02:54 PM 發表

4.5豬 有冇plan?
你如果用量唔大既,4.5G月費108蚊最少有5GB

引用:
原帖由 jasonpj22 於 2021-12-16 05:31 PM 發表

自由鳥又唔係快,想平用SO SIM好過,個個月平幾十蚊
樓主用開SMT, 可能有啲位係得呢個台收到
轉台有機會中伏, 特別係三台室內收得好差

引用:
原帖由 沒自信的窮人 於 2021-12-17 01:02 AM 發表

樓主用開SMT, 可能有啲位係得呢個台收到
轉台有機會中伏, 特別係三台室內收得好差
唔駛轉台呀,SO SIM 33蚊張試完先決定轉唔轉,
SMT係收得好價岩既樓主就唔會考慮續唔續啦

引用:
用開接收得唔好咪續, 要便5G可以考慮人仔台

引用:
原帖由 後天古屋 於 2021-12-7 08:31 PM 發表

smt 5G新嘅優惠138蚊50G個月,我覺得幾抵玩喎
而且佢收得又比人仔台又好同穩定
起碼smt搭鐵同過隧道唔使斷先
我睇唔倒有這個plan

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]