• 瀏覽: 8,600
  • 回覆: 12
試玩過好似ok,都幾快。

就算小米11都掂,啲人成日話行888超熱,但阿仔玩咁耐王者都無問題,叫佢換機都唔制

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2022-5-18 00:52 發表
就算小米11都掂,啲人成日話行888超熱,但阿仔玩咁耐王者都無問題,叫佢換機都唔制
之前有人話11有問題,但可能解決左,其他可能是個別一啲機嘅問題。12要$52xx。都可接受。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-5-18 19:00 發表

之前有人話11有問題,但可能解決左,其他可能是個別一啲機嘅問題。12要$52xx。都可接受。
其實國產機一定有一班人點都會話有問題,事實上呢班人只係叫口號,連機都未用過,有問題嘅係佢哋腦袋先真。

價錢太高唔係一般人買得起

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2022-5-21 16:34 發表
價錢太高唔係一般人買得起
而家間間廠嘅旗艦行貨,全部5、6千起跳㗎啦。想平一喺買上季旗艦,一喺買中階

小米12,$5xxx。另外有部高配$7xxx,都算貴,但個芒大啲。

其實小米好好用,好多功能都好方便,好似120w快充,
不過首先你要自己試過先,人地講你會有猜疑

引用:
原帖由 belubrothers 於 2022-5-23 15:39 發表
呢個測評算中肯,有好多比較。有講好同唔好。
https://youtu.be/c0p49R2a7FA

引用:
原帖由 belubrothers 於 2022-5-23 15:39 發表
120W,用過翻唔到轉頭
唯一不滿係充電器難求

引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-5-25 11:41 發表

120W,用過翻唔到轉頭
唯一不滿係充電器難求
聽講就有得單買 (小米sales講)

主題標籤 #xiaomi #小米
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]