• 瀏覽: 12,076
  • 回覆: 3
+5
有啲興趣,鍾意細機,不過唔知影相點?

引用:
原帖由 4XGUY 於 2022-6-15 18:26 發表
有啲興趣,鍾意細機,不過唔知影相點?
10系影相唔洗諗..效能依舊偏低, 但價錢越來越貴
xperia 10 ii $2599
xperia 10 iii $3499
xperia 10 iv $3799

2同3代影一張就要LOAD一陣
今日行過試下, 起碼影相反應快返D, 不過都係垃圾, 稍為對影相有d要求可以skip

跑分垃圾, 性能太低, 得128gb內存
優點係電力表現超好

其實講到尾都係價錢問題, 如果佢係好似二代咁賣2000中就抵
去到3800太多選擇了, 完全唔需要揀佢

早一兩個月, 百老匯清貨, SONY XPERIA 5 ii 都係賣3999
咁點解唔買5 ii, 就講個rom多一倍有256gb都值得比多200元啦

附件

Screenshot_1.jpg(27.56 KB)

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-6-15 19:37 發表

10系影相唔洗諗..效能依舊偏低, 但價錢越來越貴

xperia 10 ii $2599
xperia 10 iii $3499
xperia 10 iv $3799

拍照與效能依舊是硬傷

Sony Xperia 10 IV開箱簡單測:漂亮+輕巧+防水,電力更持久!拍照與效能依舊是硬傷
https://lpcomment.com/2022/06/14/sony-xperia-10-iv開箱簡單測:漂亮輕巧防水,電力更持久!拍/

主題標籤 #sony #xperia
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]