• 瀏覽: 26,126
  • 回覆: 71
  • 追帖: 1
+3
手機邊個牌子好用 請 大家介紹 , 請畀意見。 蘋果 Sony 唔要

屋企人用嘅手機都系國產手機,華為,小米

好用 不一定最貴, 影相最清楚...的話

以前 nokia 的android one 款好少彈app,唔夠RAM

現在D android 升曬 10, 11 ,12
食ram 每次更新百幾M
間間廠都加大曬ram

有SD card , 3.5headphone 算唔算好 
iqoo 紅米 realme 千元機算唔好用 嗎

得 honor , 中興 少人用 沒投訴

nubia 紅魔 , 黑鯊 要唔要

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2022-6-23 01:07 發表
好用 不一定最貴, 影相最清楚...的話

以前 nokia 的android one 款好少彈app,唔夠RAM

現在D android 升曬 10, 11 ,12
食ram 每次更新百幾M
間間廠都加大曬ram

有SD card , 3.5headphone 算唔算好 
iqoo 紅米 realme 千元機算唔好用 嗎

得 honor , 中興 少人 ...
好似小人用 Samsung

Huawei

點會少人用三星,
你去返睇S22 討論不知幾多,
好唔好用 相對問題多多
摺機, 到S22 ultra, A53
https://mobile.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=1032

引用:
原帖由 2012haha 於 2022-6-23 01:10 發表

好似小人用 Samsung
你唔响地球住?

samsung

VIVO 呢期超HIT

首選華為

引用:
原帖由 mahakita 於 2022-6-23 09:50 發表
首選華為
請講為什麼好用

引用:
原帖由 2012haha 於 2022-6-23 11:07 發表

請講為什麼好用
有些好處比iphone還好.

引用:
原帖由 2012haha 於 2022-6-23 11:07 發表

請講為什麼好用
你用什麼手機?

引用:
原帖由 2012haha 於 2022-6-22 14:14 發表
手機邊個牌子好用 請 大家介紹 , 請畀意見。 蘋果 Sony 唔要
小米,vivo,三星

都系要睇你 有咩要求 要咩價 品牌問題 目前 vivo唔錯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]