• 瀏覽: 12,481
  • 回覆: 55
  • 追帖: 4
+14

邊款手機牌子可以通話錄音

chusi 諸事
引用:
原帖由 chusi 於 2022-8-5 13:46 發表

小米

小米android 11都得?

引用:
原帖由 chusi 於 5/8/2022 13:46 發表

vivo

水貨小米,行貨會俾香港通訊局抽走功能

引用:
原帖由 chusi 於 5/8/2022 15:11 發表
小米android 11都得?
如果買返嚟  已經有內置錄音機嗰啲   就唔使裝apps    不論android 8-12 , 都不受google 限制  都可以錄音

例如我 vivo x50e 行緊android 12   佢內置嘅錄音機  一駁通電話就錄

引用:
原帖由 任撻華 於 5/8/2022 16:08 發表
水貨小米,行貨會俾香港通訊局抽走功能
唔一定嘅, 我喺vivo 香港官網   買部vivo X 50e   一樣可以錄音  是原裝行貨

引用:
原帖由 ft907 於 2022-8-5 16:09 發表

唔一定嘅, 我喺vivo 香港官網   買部vivo X 50e   一樣可以錄音  是原裝行貨
down load App通話錄音ok?

引用:
原帖由 chusi 於 5/8/2022 16:13 發表

down load App通話錄音ok?
凡係download 通話錄音 app   都會受google 限制    唔畀你錄.

引用:
原帖由 ft907 於 2022-8-5 16:09 發表

x50e是否行貨有內置錄音通話?

引用:
原帖由 chusi 於 5/8/2022 16:28 發表

x50e是否行貨有內置錄音通話?
是,    有內置錄音通話,  我現在用緊, 有電話黎    打出打入都會錄 , 部機喺香港官網買 , 當然是行貨,   當時  (情人節特惠)  買     $1398

引用:
原帖由 ft907 於 2022-8-5 16:33 發表

是,    有內置錄音通話,  我現在用緊, 有電話黎    打出打入都會錄 , 部機喺香港官網買 , 當然是行貨,   當時  (情人節特惠)  買     $1398

老友記可否截圖看看通話錄音圖片

引用:
原帖由 chusi 於 5/8/2022 16:40 發表

你唔信我呀?  

睇功能無講有內置通話錄音

引用:
原帖由 chusi 於 5/8/2022 16:40 發表

通話錄音圖片

鍵盤翻頁
左右