• 瀏覽: 68,808
  • 回覆: 49
  • 追帖: 2
睇就得意,用唔方便

有錢人玩意個技術根本未成熟

引用:
原帖由 波坡bo羅me 於 2022-8-19 13:09 發表
消費券出左,所以我終於換左我用左好耐嘅電話,因為最近好似都好興摺疊機,所以就買左,其實摺埋細細部都幾好幾方便,但用用下我真係覺得好唔慣。就係佢果條摺痕雖然摸落就好順滑,但唔知點解我睇到就覺得唔係幾順眼。同埋摺埋嘅時候,上蓋同下蓋有條隙,所以超易積麈。

仲有每次想用手機都要揭閞部機,都有啲麻煩,同埋成日開開合合,我都會好驚整爛個mon,所以我好多時候都會唔摺埋佢,搞到身邊啲朋友都笑我買部摺疊機 ...
完全冇興趣!

覺得易壞

貪d 人用d新野人去買

剛剛訂咗部flip4 
+88蚊兩年保用

唔實用

睇嚟"自動開合式摺疊型手機"先啱
好似樓主呢類 買之前都唔知自己適唔適合用摺疊機
但又想試新嘢嘅人🤣

引用:
原帖由 炎夏疑惑 於 2022-8-26 15:07 發表

係呀,見屋企人部fold 1都用左幾年仲好地地
所以今年用消費劵都出左部fold 4,今次買fold有好多野送,有立架式case又有耳機,加1年Samsung Care+, 仲有$1500 trade in回贈,我係SmarTone 拎左RED Pass上台出Fold,仲有Galaxy watch 5送,隻錶都要$2300,真係圍返部機好抵玩
去數記訂機小心連訂金都比人沒收
https://www.youtube.com/watch?v=cAmduEzSCGA

其實摺機成日摺埋保護貼未好易爛

出S22好過

引用:
原帖由 nnrock 於 2022-9-18 14:46 發表

去數記訂機小心連訂金都比人沒收
https://www.youtube.com/watch?v=cAmduEzSCGA
$600一個月真係好貴
見其他台IPHONE PLAN都係2百鬆D已經有100GB左右

我用razr 2022, 完全唔覺有你講既問題, 而且外mon 幾好用,用黎睇片好方便,摺埋亦容易放落袋,係電量如果高用量未必夠一日用

引用:
原帖由 ROYHIHI 於 2022-9-22 11:06 發表
我用razr 2022, 完全唔覺有你講既問題, 而且外mon 幾好用,用黎睇片好方便,摺埋亦容易放落袋,係電量如果高用量未必夠一日用
我想買這部,想知道razr2022的NFC可否用到香港八達通?因有人說過國行版NFC用唔到香港八達通。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]