• 瀏覽: 10,786
  • 回覆: 33
你先啱買.機都末熱.我細佬之前S22U剛出就買咗一部用咗一個月左右就壞咗充電位.去到話機太新暫時沒空零件.要等咗一段時間先有得取機

引用:
原帖由 kwok166888 於 2022-9-8 06:37 發表
你先啱買.機都末熱.我細佬之前S22U剛出就買咗一部用咗一個月左右就壞咗充電位.去到話機太新暫時沒空零件.要等咗一段時間先有得取機
S22U關小米事??

本來打算買部 紅米 11 pro 5G
現在都係 Honor  50 ,  70  

比較好吧

樓主個段國外既“測試片”, 我看後相信沒手機可“過度關”吧, 可能摺機可以, 片中咁樣拗法, 到最後才顯示屏幕斷裂, 畫面消失, 我真的要給紅米Note 10 5G 一個👍👍👍👏👏(利申:本人擁有超過十多部小米, 紅米手機)

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-9-8 13:55 發表
本來打算買部 紅米 11 pro 5G
現在都係 Honor  50 ,  70  

比較好吧
Honor 70 已經出左國際版,很快有港版

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2022-9-9 13:56 發表

Honor 70 已經出左國際版,很快有港版
用鴻蒙系統喎?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-9-9 14:01 發表

用鴻蒙系統喎?!
Honor 用magic UI
我部honor magic 4 都不是harmony os

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2022-9-9 14:04 發表

Honor 用magic UI
我部honor magic 4 都不是harmony os
奇怪?榮耀唔係華為條line咩??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-9-9 14:08 發表

奇怪?榮耀唔係華為條line咩??
舊年分左家了,所以honor 機有gms
華為啲手機工程師有部分去了榮耀
Honor 70 系列買得過

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2022-9-9 14:38 發表

Honor 50 做工都比 紅米同價的好

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2022-9-9 14:38 發表

噢!現時「榮耀」屬於邊間公司擁有?香港之維修, 由邊個公司負責?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-9-9 16:19 發表

噢!現時「榮耀」屬於邊間公司擁有?香港之維修, 由邊個公司負責?
香港他開了維修中心

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2022-9-9 16:34 發表

香港他開了維修中心
地址??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-9-10 00:08 發表

地址??
在鴻圖道威登中心9樓,honor 70 就出了,應該是3千蚊價位,用778G plus

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2022-9-15 02:05 發表

在鴻圖道威登中心9樓,honor 70 就出了,應該是3千蚊價位,用778G plus
thx, let me see see

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]