• 瀏覽: 11,707
  • 回覆: 34
手機變形,小米note 10 5g, 受熱變形唔關佢哋事,保養又唔包

附件

IMG_20220827_101230.jpg(167.75 KB)

係非常差

引用:
原帖由 evilgamer3 於 2022-8-27 15:16 發表
手機變形,小米note 10 5g, 受熱變形唔關佢哋事,保養又唔包
呢樣嘢應該無一個牌子會受理,除非7天內會包換。

引用:
原帖由 evilgamer3 於 2022-8-27 15:16 發表
漲電池谷起左所以唔平嗎?

用過,已經放棄

如果因為漲電池谷起顯示屏或後蓋, 就算不在保養期內, 只要上旺角維修中心, 一般是收檢查費$100元和電池價(大約50-70元)就可以了. 除非是其他人為問題, 如入水, 掉手機或放大脾致機身彎曲🤔

引用:
原帖由 隱龍天下 於 2022-8-28 10:41 發表
如果因為漲電池谷起顯示屏或後蓋, 就算不在保養期內, 只要上旺角維修中心, 一般是收檢查費$100元和電池價(大約50-70元)就可以了. 除非是其他人為問題, 如入水, 掉手機或放大脾致機身彎曲🤔
肯定係樓主使用不當啦, 仲反咬人哋服務差!!

不是好!.但一定比三星好

引用:
原帖由 kwok166888 於 2022-9-1 09:45 發表
三叔客太多, 無可能祈望客服水準高!!

https://www.youtube.com/watch?v=RnfFHoxd0hs

紅米note 10 5g, 原裝質量有問題.

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-29 00:15 發表

肯定係樓主使用不當啦, 仲反咬人哋服務差!!
你識條鐵, 紅米 note 10 5g 質量很差

https://www.youtube.com/watch?v=RnfFHoxd0hs

引用:
原帖由 kwok166888 於 2022-9-1 09:45 發表
三星機ok喎,岩岩先係數碼通買左部fold 4平左$1400,部機影相真係好正配備左專業級鏡頭及黑夜亮攝
有齊Samsung自己送嘅耳機,全部都有1年Samsung Care+, 另外仲有$1500 trade in,真係幾唔錯

引用:
原帖由 了蝦米 於 2022-9-7 15:30 發表

三星機ok喎,岩岩先係數碼通買左部fold 4平左$1400,部機影相真係好正配備左專業級鏡頭及黑夜亮攝
有齊Samsung自己送嘅耳機,全部都有1年Samsung Care+, 另外仲有$1500 trade in,真係幾唔錯
你用咩機trade-in ??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]