• 瀏覽: 6,880
  • 回覆: 22
每次入商場食肆掃安心出行都「叮」一聲,好煩,點樣整走佢

方便員工辨別你有無掃安心出行啫,嫌煩咪唔好出街囉!

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2022-8-28 13:58 發表
方便員工辨別你有無掃安心出行啫,嫌煩咪唔好出街囉!
唔喺食肆掃我針紙,喺我掃食肆或商場 QR code 後手機發出嘅「叮」一聲

引用:
原帖由 dooropener 於 2022-8-28 13:04 發表
每次入商場食肆掃安心出行都「叮」一聲,好煩,點樣整走佢
冇得整走。預設係咁

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-8-28 17:47 發表

冇得整走。預設係咁
仆佢嘅街!!

關閉部機聲音通知。。。

咁樣,所有通知都變咗靜音,自己考慮吓。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-29 00:13 發表

仆佢嘅街!!
如果你係android機,設定》通知〉揀份安心,佢應該有個叫無聲顯示,你揀咗佢就會冇聲冇通知冇震動

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-8-29 12:59 發表

如果你係android機,設定》通知〉揀份安心,佢應該有個叫無聲顯示,你揀咗佢就會冇聲冇通知冇震動
thx

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-8-29 12:59 發表

最新安心出行 3.4.1 版本冇你講嘅選項

引用:
原帖由 38014804 於 2022-8-29 21:35 發表

最新安心出行 3.4.1 版本冇你講嘅選項
咁快又更新?

引用:
原帖由 gk3328 於 2022-8-29 12:19 發表
關閉部機聲音通知。。。

咁樣,所有通知都變咗靜音,自己考慮吓。
咁樣,其他通知都冇聲 😵💫

引用:

我依稀記得舊版本安心出行喺有選項唔叮一聲,當時我都選唔發叮一聲。新版本紅黃藍碼就冇咗依個選擇

引用:
原帖由 enjoylove 於 2022-8-29 21:52 發表

我依稀記得舊版本安心出行喺有選項唔叮一聲,當時我都選唔發叮一聲。新版本紅黃藍碼就冇咗依個選擇
我部白機用緊舊版,好似3.0,本身全部機較咗勿擾所以即使我開啟咗通知,佢點都唔會彈啲提示出嚟

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-8-29 23:54 發表

我部白機用緊舊版,好似3.0,本身全部機較咗勿擾所以即使我開啟咗通知,佢點都唔會彈啲提示出嚟
我剛剛試過,把手機較到「勿擾」模式,掃 QR code 真喺無咗 ding 一聲。但喺同時冇晒其他 apps 嘅通知。我安心出行是最新 3. 4.1 版本

引用:
原帖由 enjoylove 於 2022-8-30 07:12 發表

我剛剛試過,把手機較到「勿擾」模式,掃 QR code 真喺無咗 ding 一聲。但喺同時冇晒其他 apps 嘅通知。我安心出行是最新 3. 4.1 版本
電話入面的設定,可以獨立對某個應用程式做返定,試吓呢個位置閂晒所有通知選項?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]