• 瀏覽: 10,668
  • 回覆: 13
小弟用緊S10+ 原先諗住等S23 u 出就換機,見到fold4好似好正🧐,諗緊提唔提早出手換fold 4,心大心細中

引用:
原帖由 pakhome2000 於 2022-8-31 06:34 發表
小弟用緊S10+ 原先諗住等S23 u 出就換機,見到fold4好似好正🧐,諗緊提唔提早出手換fold 4,心大心細中
S10+ 三星收 $1350 + extra tradein $1500,出Fold 4 la

引用:
原帖由 steven2k 於 2022-8-31 08:11 發表

S10+ 三星收 $1350 + extra tradein $1500,出Fold 4 la
s10+ 冇$1500 足回饋吧

未用過FOLD 既人最好先了解下缺點等接受到先出.

引用:
原帖由 steven2k 於 2022-8-31 08:11 發表

唔會trade 永久收藏😆

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2022-8-31 09:15 發表

s10+ 冇$1500 足回饋吧

未用過FOLD 既人最好先了解下缺點等接受到先出.
S10+ 係當第一類 真係有1500額外
喺專門店/官網買 有code嘅再多500添啦

引用:
原帖由 pakhome2000 於 2022-8-31 06:34 發表
SmarTone買Fold 4最多平$1400,仲送Samsung耳機同1年Samsung Care+,
另外有$1500 trade in回贈,所以換fold 4好過啦

我一向用 note 系,中意 s pen. 之前 fold3 , 都冇興趣換機。
今次出 fold 4, 試過機,真係好好用,會換 fold 4.

內屏大,上網睇野係真舒服好多。

揀fold4or3 orS22細機
包你唔會中伏!

S22 唔好
如果你要直機死都頂到23先換

引用:
原帖由 韓風粗俗的主題 於 2022-9-5 14:10 發表
揀fold4or3 orS22細機
包你唔會中伏!
fold一係4,一係唔好出

引用:
原帖由 天又南 於 2022-9-6 01:38 發表

fold一係4,一係唔好出
係,只得fold 4 值得出

引用:
原帖由 lis626 於 2022-9-6 00:18 發表
S22 唔好
如果你要直機死都頂到23先換
s22有咩問題

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2022-9-6 09:07 發表

s22有咩問題
電量倒水
發熱離普
跌價跌到咁唔係無原因

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]