• 瀏覽: 8,174
  • 回覆: 11
如果買剩機 唔上台, samsung官網買係最抵嗎?

本身你用緊邊個台呀?

引用:
原帖由 天又南 於 2022-9-4 13:01 發表
本身你用緊邊個台呀?
smartone, 佢埋優惠價加錢買埋個機套連spen 但無白色, 我想要白色所以都打算另外買

都幾肯定唔會官網最抵
再睇吓你有咩卡同配件需要啦

頭先去 中移問,只要係中移客戶,出機平千幾蚊。

係中移試機,發覺原來 外屏係用唔到 s pen, 內屏先可以用 s pen.

我見 price.com  水貨256g先 10650 。

引用:
原帖由 andy-88 於 2022-9-5 03:05 發表
我見 price.com  水貨256g先 10650 。
摺機買水貨好窄使。我fold3試過用左幾日,內mon比粒唔知咩夾住中間,即時有粒黑印。好彩拎返去整無收我錢

引用:
原帖由 天又南 於 2022-9-5 03:14 發表

摺機買水貨好窄使。我fold3試過用左幾日,內mon比粒唔知咩夾住中間,即時有粒黑印。好彩拎返去整無收我錢
咁都係買返行機。

引用:
原帖由 天又南 於 2022-9-5 03:14 發表

你fold 4 ,係邊度買?你 fold 3 trade 左? trade 幾錢?

引用:
原帖由 andy-88 於 2022-9-5 09:54 發表

你fold 4 ,係邊度買?你 fold 3 trade 左? trade 幾錢?
Fold3玩左個幾星期就賣左啦!食電
4代我中移出

引用:
原帖由 天又南 於 2022-9-5 13:07 發表

Fold3玩左個幾星期就賣左啦!食電
4代我中移出
你出 幾多g ? 咩價。
我去中移問,佢話平官方千幾蚊。

引用:
原帖由 singi 於 2022-9-4 19:37 發表

smartone, 佢埋優惠價加錢買埋個機套連spen 但無白色, 我想要白色所以都打算另外買
SmarTone買Fold 4最多平$1400,送Samsung耳機+1年Samsung Care+,
仲有$1500 trade in回贈,又有立架式case送,另外,SmarTone客可以用半價訂埋Watch 5,算係抵買過出面

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]