• 瀏覽: 83,298
  • 回覆: 234
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 derrickt 於 9-9-2022 23:22 發表

雖然冇咗瀏海屏, 改咗個長條形藥丸屏, 佢叫做動態島, 真係估里悟島了!有人覺得仲差過瀏海屏, 又要其他軟件商重新開發或更新個 apps 配合個動態島!😂
I think... Android 12 is good enough currently.

中間整個大黑洞,越整越衰咁。

引用:
原帖由 hellslemon 於 2022-9-9 08:17 發表

問題一問, 點解甘多人介意用lightning cable, 想要用USB type C? 都係叉電綫一條, 有乜分別?

ps. 用緊三叔機, 有d想試吓用 iphone.
當你全部電器都用Tc 零零舍舍 又要留條線畀iphone 咁你知點解喇

用多左大6元件

因為以前嗰啲膠呢係好似拖板嗰啲電線膠韌好多,而家嗰隻膠脆好多用扭幾扭耐少少就會斷,冇計啦啲叉電線越耐用就越小人買新嘅咁蘋果咪賺少好多錢!

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022/9/9 07:30 發表

iPhone 限制多多!完
俺也一樣

引用:
原帖由 世界首窮 於 2022-9-11 03:19 發表

俺也一樣
???

台灣賴若謙話IO有機會比人知道自己生活一切.

引用:
原帖由 vampire912 於 2022-9-9 21:46 發表

睇得出好多人都要靠一部電話去提高自己自信,不過都係當事人自己覺得,眼見由ip4用到ip13仍然未太識用嘅人佔大部份,唔知為乜。
老實講
用得起咪買囉
我6O幾歲冇做野已十幾年
唔知怎樣爲提高身佝
我貪佢快及影相靚所以買了
可能電話功能用唔到兩成

引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2022-9-10 11:29 發表

我都有朋友用iPhone,我都睇到佢條線嘅做工真係好差,用咗幾個月已經好殘,仲話apple度買添。
殘係有,但至少用到,唔會插完無反應

Apple機嘅問題就係做得太好,因為太好下一代要好過佢就更加困難。而家用緊13 Pro Max,就係因為太好,冇乜誘因要轉機

引用:
原帖由 auceo 於 2022-9-11 10:08 發表

老實講
用得起咪買囉
我6O幾歲冇做野已十幾年
唔知怎樣爲提高身佝
我貪佢快及影相靚所以買了
可能電話功能用唔到兩成
凡事總有多樣性嘅,當然我唔係講所有ip 用家啦,傻嘅咩。

引用:
原帖由 pps173 於 2022-9-10 11:15 發表

你條咩線呀?我用咗iphone 十幾年,每年一條線,變成屋企都有十幾條線,一條都無爛過或有問題
原裝蘋果跟機cable, iPad iPhone線都有
基本上一半係死嘅

引用:
原帖由 hellslemon 於 2022-9-9 08:17 發表

問題一問, 點解甘多人介意用lightning cable, 想要用USB type C? 都係叉電綫一條, 有乜分別?

ps. 用緊三叔機, 有d想試吓用 iphone.
USB2.0

引用:
原帖由 m40 於 2022-9-11 13:17 發表

原裝蘋果跟機cable, iPad iPhone線都有
基本上一半係死嘅
人既問題,我無一條線係死既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]