• 瀏覽: 60,476
  • 回覆: 214
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 香港暴徒 於 2022-9-9 19:29 發表

佢點對得住,佢啲手Joke
轉貼員話,手Joke只係condom,最緊要金主肯磅水。

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2022-9-9 19:51 發表

其實可唔可以同一時間用2個係睇返apps嘅研發商,同os無關係呀喎
之前我用vivo係有2個微信app,但轉了iphone就冇了

老實講,如果連買原裝配件嘅錢都出唔起,又或者要用分期買電話嘅朋友,我建議你地唔好買iPhone喇。沒有討論空間,完。

貿戰,開打中·免除蘋果。

啱啱落單話可以去shop攞,check out竟然話地址太長?好!改到地址係香港花園道,彈返出去話要寄過嚟。哈哈!即刻取消!

咪又係咁多人用
香港10個9 個都用iphone13

下年出typc-c

引用:
原帖由 iapple2 於 2022-9-9 19:11 發表
以前那條iphone線好好用,一條用幾年都得。而家呢條lightning, 用到半年都可以還神
唔好點解化學成咁
成日要買過條線

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2022-9-9 21:12 發表
咪又係咁多人用
香港10個9 個都用iphone13
睇得出好多人都要靠一部電話去提高自己自信,不過都係當事人自己覺得,眼見由ip4用到ip13仍然未太識用嘅人佔大部份,唔知為乜。

Lightning媽好易爛

唔出返 3.5 寸,我以後都唔用了!

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2022-9-9 07:25 發表
沒有指紋
沒有 type C

個人沒有興趣換了
疫症蔓延多年
冇傳統home鍵

引用:
原帖由 ovshk 於 2022-9-9 18:03 發表

而家連戴口罩戴眼鏡都可以用到Face ID,指紋已經唔太重要

電話插頭直程冇用過,係唔係type c唔重要
會唔會有啲自欺欺人呀 你用個解鎖只係想為安全 但係帶曬口罩只係用對眼就可以解鎖 ?你估mission impossible咩?

引用:
原帖由 jacklai17 於 2022-9-9 18:27 發表
唔覺,我溝女用,啲女見到新款就出水
淨係iphone 14皮幾嘢就出水 廟街貨色咋喎

引用:
原帖由 vampire912 於 2022-9-9 19:09 發表

咁高科技嘅嘢,ip 無㗎,佢有嘅只有莫名嘅自信。
佢啲高科技犀利囉 係人哋幾年前嘅高科技喎 幾巴閉呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]