• 瀏覽: 83,318
  • 回覆: 234
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-24 21:02 發表

自私就係資本主義既動力, 是好事. 所以要靠民主法律及言論自由去壓制, 避開權貴無約束, 例如: 壟斷機構會被分拆等.
不過你冇留意世界上有唔少大商家反過嚟操控政治同法律嘅制定同實行, 而啲所謂民主自由國家嘅法律, 好大程度就係偏袒班大商家嘅利益。

提示: 違規內容已被屏蔽

I phone始終限制多

現代啲手機電話功能只佔1%,年年追攝影拍片科技不如買相機…

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2022-9-9 20:09 發表

呢個係apps嘅研究商肯唔肯做有關,iphone可以同一時間同一個電話號碼用兩個唔同版嘅whatsapp,一個係普通WhatsApp另一個係whatsapp business
似乎你未用過an機
絕對係os 問題,an機係任何apps都可以雙開

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2022-9-9 20:09 發表

呢個係apps嘅研究商肯唔肯做有關,iphone可以同一時間同一個電話號碼用兩個唔同版嘅whatsapp,一個係普通WhatsApp另一個係whatsapp business
似乎你未用過an機

引用:
原帖由 言念木羕 於 2022-9-28 21:14 發表

似乎你未用過an機
an機會自動隔3分鐘再send多次出留言呀咩🤣🤣🤣

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2022-9-9 07:25 發表
沒有指紋
沒有 type C

個人沒有興趣換了
其實應該指紋和面識共存

那個系統先感應到真確咪開機先,沒有衝突

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-9-9 08:30 發表

iPhone 限制多多!完
你喺邊個星球返嚟?依家iPhone已經冇任何限制,我用咗2年iPhone都冇用過電腦iTunes

的確第一最好指紋very perfect,第二才是人面,最差用密碼!

我自己反為今年iphone 轉三叔後,番唔到轉頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]