• 瀏覽: 9,184
  • 回覆: 50
  • 追帖: 3
今次仆街了,有冇師兄有辦法

唔洗仆街,上whatsapp官網download apk

引用:
原帖由 小孩不壞 於 2022-9-15 23:09 發表
唔洗仆街,上whatsapp官網download apk
跟住呢? login反入去就係我而家華為既…信息?

引用:
原帖由 我嬴 於 2022-9-15 23:10 發表

跟住呢? login反入去就係我而家華為既…信息?
喺你原本WhatsApp嘅信息,你部機係HMS/GMS?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-9-16 08:22 發表

喺你原本WhatsApp嘅信息,你部機係HMS/GMS?
係原本既信息,但都係backup吾到,因為冇縛到個Google ac, 咩叫HMS GMS

引用:
原帖由 我嬴 於 2022-9-16 08:41 發表

係原本既信息,但都係backup吾到,因為冇縛到個Google ac, 咩叫HMS GMS
Google 流動服務

GMS全稱為GoogleMobile HMS Core

華為流動服務

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-9-16 08:45 發表

Google 流動服務

GMS全稱為GoogleMobile HMS Core

華為流動服務
吾識睇gms or hms

引用:
原帖由 我嬴 於 2022-9-16 08:47 發表

吾識睇gms or hms
你用華為, 邊一部機 ??

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-9-16 11:19 發表

我都想知

買得華為,點解還要用whatsapp,當然用微訊喇

引用:
原帖由 gk3328 於 2022-9-16 12:25 發表
買得華為,點解還要用whatsapp,當然用微訊喇
兩樣都有用師兄吾好玩住,有冇計?謝謝

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-9-16 11:19 發表

Mate 30 pro

引用:
原帖由 Dani123 於 2022-9-16 11:39 發表

我都想知
Mate 30 pro, 其實係屋企人換機吾用,我先執黎用,用左一年到囉,開頭用gspace入面個whatsapp既,之後見人話佢個巿場有,咪下載個apk囉,完全冇為意冇得backup,去衛訊問過都話冇得搞

引用:
原帖由 我嬴 於 2022-9-15 17:48 發表
今次仆街了,有冇師兄有辦法
唔係呀,華為雲端備份一早可以backup WhatsApp 我已用了2年。

主題標籤 #huawei #華為
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]