• 瀏覽: 76,549
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-10-2 10:54 發表

大紫256咩消息都冇
我都係 打去屌過幾獲都係話等

引用:
原帖由 Kenkchu 於 2022-10-2 11:38 發表

唉 都唔知等到何年何月

大家唔好唔會,新上台一定會快啲有機,我叫太太轉台,出大紫256,到而家都係音訊全無《大約22號登記》。唔好以為轉台就會快好多

引用:
原帖由 Regina好靚女 於 2022-10-2 13:29 發表
大家唔好唔會,新上台一定會快啲有機,我叫太太轉台,出大紫256,到而家都係音訊全無《大約22號登記》。唔好以為轉台就會快好多
紫色耐係正常,你試下其他色一定快。簡紫色真係多餘,最後又用個殼套住乜都見唔到

引用:
原帖由 Regina好靚女 於 2022-10-2 13:29 發表
新上台快過續約好多,

我1號碼續約, 2個新上台, 2個新上台2星期內已收到取機通知.

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-9-23 23:04 發表

我4日仲未有消息 師兄你咩機咩色
荀兄,我覺得等中移佢派機比現客真係勁哂氣 
我一直用緊4.5g 啲舊plan 
佢要我上5豬先可以優惠價訂機 

題外一問你而家用緊佢5豬 ?

引用:
原帖由 梅西老有S 於 2022-10-3 21:09 發表

引用:
原帖由 梅西老有S 於 2022-10-3 21:09 發表

真係唔知等到何年何月 官網要到月底先到

現客用緊佢5g plan 上星期五訂 今日已取機 仲送機套mon 貼 手機係14pro 銀色256 觀塘拎機 

引用:
轉台中移都唔係快好多有機
咁舊客就算登記都一定有排等啦
利申:舊客仲未收到機,想取消了

引用:
原帖由 Kenkchu 於 2022-10-2 11:38 發表

有咩好屌? 我一樣大紫, 講真預左呢個月都無機. 點解唔去APPLE買實有個交期? 咪就係中移平幾舊你我都係貪呢樣野姐.
唔係諗住炒價又有機即時益你下麻, 曬氣. 想急就唔好貪優惠價, 出多D錢係出面訂. 又要平又要快最好送埋月費比你.

引用:
原帖由 海邊熱情的果 於 2022-10-5 14:02 發表

轉台中移都唔係快好多有機
咁舊客就算登記都一定有排等啦
利申:舊客仲未收到機,想取消了
我一舊PLAN冇影, 2新上台已有取機通知. 轉台係快好多.

29號訂帶號碼上台,今日7號,收機256大紫,荃灣門市

有幾多人同我一樣音信全無?10/9到現在成個月了「大克512」元朗

9月21日登記14promax 256 白色,今日收到通知明天有得攞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]