• 瀏覽: 43,396
  • 回覆: 102
  • 追帖: 3
+7
佢個網話要簽24個月喎,定係剛剛改左

引用:
原帖由 可惱也 於 2022-9-15 22:59 發表

師兄,幾點收到通知?
15號下午4點幾

今日pro開封穿底了,大家唔好擺機

第一部都沒有,邊有得妙呀

引用:
原帖由 優雅神氣的喉糖 於 2022-9-16 20:37 發表

佢地好多玩法
作為全香港幫Apple散貨最快之一既電商
唔係3台咩?

舊客出機有冇優惠?

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-15 19:24 發表
咁應該先照顧𨍭台客…. 舊客要苦等了
年年都係咁㗎啦!舊客戶話知你死,所以想轉電話唔轉台就係好笨柒!

引用:
原帖由 godiva92 於 2022-9-18 10:10 發表

年年都係咁㗎啦!舊客戶話知你死,所以想轉電話唔轉台就係好笨柒!
信錯佢哋D廣告啦,以後想快都係㩒Apple好過

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-19 02:51 發表

信錯佢哋D廣告啦,以後想快都係㩒Apple好過
仲等緊?
我前2日原價加200收左部pro 256紫用啦
而家取消埋個垃圾中移動iphone預訂
仲有幾個月約我會轉過去csl

引用:
原帖由 徐子珊baby 於 2022-9-19 09:34 發表

仲等緊?
我前2日原價加200收左部pro 256紫用啦
而家取消埋個垃圾中移動iphone預訂
仲有幾個月約我會轉過去csl
只能再等一下,我出promax

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-19 10:53 發表

只能再等一下,我出promax
我都係訂promax
我個fd前兩日新客上台訂promax 256
過2日已經有機攞
好明顯佢hold住咗啲機留俾新客
當我哋舊客冇到
所以我先諗住完約轉csl

引用:
原帖由 徐子珊baby 於 2022-9-19 10:57 發表

我都係訂promax
我個fd前兩日新客上台訂promax 256
過2日已經有機攞
好明顯佢hold住咗啲機留俾新客
當我哋舊客冇到
所以我先諗住完約轉csl
其實間間電訊商都係咁架啦, 咪等吓囉, 同埋相信用家唔會只係等一個電訊商回覆, 一定會蘋果又試訂, 其他朋友又試吓其他電訊商排架啦!

引用:
原帖由 星光淚 於 2022-9-15 19:18 發表

我都係第一時間訂,無消息
512pro max 紫色
same,第一日係中移訂機到今日都未收到消息

如果真的沒貨相信大家是可以接受,跟舊客就說沒有分客戶種類,按排隊先後發貨,有貨就偷偷先給新客或轉會客,水九D舊客仲未排到你,吾駛咁對D舊客戶吧….. 舊客戶是一直幫襯你,你現在要趕客嗎???

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-19 20:12 發表
如果真的沒貨相信大家是可以接受,跟舊客就說沒有分客戶種類,按排隊先後發貨,有貨就偷偷先給新客或轉會客,水九D舊客仲未排到你,吾駛咁對D舊客戶吧….. 舊客戶是一直幫襯你,你現在要趕客嗎???
好唔好𠵱家重新喺apple官網買會仲快啲呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]