• 瀏覽: 42,862
  • 回覆: 102
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 可惱也 於 2022-9-19 20:24 發表

好唔好𠵱家重新喺apple官網買會仲快啲呢?
去先達更快

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-19 20:34 發表

去先達更快
食炒價就免,衛X都賣貴1,2千

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-19 20:12 發表
如果真的沒貨相信大家是可以接受,跟舊客就說沒有分客戶種類,按排隊先後發貨,有貨就偷偷先給新客或轉會客,水九D舊客仲未排到你,吾駛咁對D舊客戶吧….. 舊客戶是一直幫襯你,你現在要趕客嗎???
記住轉會去第二間要早兩三個月搞
因為中移好仆街會自動續約

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-19 20:12 發表
如果真的沒貨相信大家是可以接受,跟舊客就說沒有分客戶種類,按排隊先後發貨,有貨就偷偷先給新客或轉會客,水九D舊客仲未排到你,吾駛咁對D舊客戶吧….. 舊客戶是一直幫襯你,你現在要趕客嗎???
日日 間間門市番廿幾部 你話有冇貨
你試下新上台 食佢個plan 大機紫色都有

引用:
原帖由 優雅神氣的喉糖 於 2022-9-19 21:52 發表

咪就係…咁佢就吾好咁大聲講,所有用戶都排隊等貨啦

引用:
原帖由 優雅神氣的喉糖 於 2022-9-19 21:52 發表

咁幾時先出貨比舊客戶?

你哋係唔係 privilege club 會員,如果係訂左第2日就有機取, 可買淨機減$400

引用:
原帖由 ellewong1025 於 2022-9-19 22:31 發表
你哋係唔係 privilege club 會員,如果係訂左第2日就有機取, 可買淨機減$400
我係呀但邊有用,也只是說等…. 反而用新客留可能馬上有

約到期即轉,永不錄用中移動

我前天轉顏色,由紫色改黑色大機iPhone 14 Pro Max ,昨天就收到短信,今天21號去取機,中移動可能對紫色256缺貨,轉其他顏色可能會快點

舊客戶有12個月以上約,可以平400出機,我還有部apple store 預定,紫色iPhone 14 Pro Max 256gb 明天22號寄到,誰有興趣?未開封

引用:
原帖由 kp1001 於 2022-9-21 08:40 發表
我前天轉顏色,由紫色改黑色大機iPhone 14 Pro Max ,昨天就收到短信,今天21號去取機,中移動可能對紫色256缺貨,轉其他顏色可能會快點
師兄是256嗎?我訂黑色512由9/9到現在也沒有通知

引用:
原帖由 kp1001 於 2022-9-21 08:42 發表
舊客戶有12個月以上約,可以平400出機,我還有部apple store 預定,紫色iPhone 14 Pro Max 256gb 明天22號寄到,誰有興趣?未開封
先達算啦 13500

引用:
原帖由 kp1001 於 2022-9-21 08:40 發表
你幾號訂?

9/9訂14 pro 黑256GB,到依家都冇消息😔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]