• 瀏覽: 75,937
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+7
我都聽日拎機promax 暗紫1010

我收到通知明天cmhk取機

iphone 14 pro 256g black

9月10日cmhk訂左pro max 256 未有取機通知 

收到通知16號攞機

引用:
原帖由 天將繼續修行 於 2022-9-15 22:47 發表
收到通知16號攞機
師兄,幾點收到通知?

我都收到通知,請問係咪要預繳機價?我第一次咁樣登記14pro256紫色

引用:
原帖由 Nick、Gor 於 2022-9-16 06:23 發表
我都收到通知,請問係咪要預繳機價?我第一次咁樣登記14pro256紫色
你上台 定 用客戶價買?

引用:
原帖由 dc111111 於 2022-9-15 21:39 發表
9月10日cmhk訂左pro max 256 未有取機通知 
咁你應該有排等

引用:
原帖由 ~上帝~ 於 2022-9-15 19:35 發表
收到通知聽日拿機 512pro max 紫
你就正啦!至少執一千

我拎咗機啦,紫色真係好靚

請問現有客戶中移動去那裡可出14?

巳取機

引用:
原帖由 台灣清涼的主角 於 2022-9-15 19:15 發表

師兄你就好啦…..我第一時間訂了pro max 512g黑色,又說是什麼優越會員,沒收到通知
Same,已經第一時間係cmhk訂機但都仲未有消息
512pro max 紫色

引用:
原帖由 麻煩海帶 於 2022-9-16 12:32 發表

Same,已經第一時間係cmhk訂機但都仲未有消息
512pro max 紫色
都吾知佢咩規矩,又不是先登記先有,打去C S問沒人回覆,那個優越會員更加喺笑話,仲衰過普通用戶,看來完了此約還是轉別家,不用生氣

這家公司的大陸CS真的很風趣,剛打來說什麼會跟進,浪費大家時間後,最後也沒有答案,只是說因為貨源問題,會按先後次序通知,我於9月9日晚上收到短訊通知可以訂,亦於五分鐘內用電話完成登記手續並且收到確認訊息,本身亦是所謂的優越會員,說什麼優先出機,現在等看什麼時候才能收到通知,再告訴大家….. 對這家公司的處理手法真失望…..😮💨😮💨😮💨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]