• 瀏覽: 23,056
  • 回覆: 12
近年iPhone會有特別色,iPhone13有天藍色今次iPhone14就有暗紫色
相信唔少人會買特別色電話,買特別色有啲人話一定要用透明殼,咁先睇到你買左特別色
有人堅持買實色殼,相鏡個邊位漏少少罅一樣見到部機係特別色

平時我就透明殼同實色殼都會買一個得閒換下,冇錢買新電話咪買新殼囉

Action speak louder than words.
引用:
原帖由 Feeleton 於 2022-9-16 11:47 發表
近年iPhone會有特別色,iPhone13有天藍色今次iPhone14就有暗紫色
相信唔少人會買特別色電話,買特別色有啲人話一定要用透明殼,咁先睇到你買左特別色

平時我就透明殼同實色殼都會買一個得閒換下,冇錢買新電話咪買新殼囉
透明殼好易變黃, com用一定係實色

我用邊框嗰d殻,所以唔會遮住

我年年買白色,然後用黑邊透明殼,我又係好怕變黃

引用:
原帖由 suetying 於 18-9-2022 02:41 AM 發表
我年年買白色,然後用黑邊透明殼,我又係好怕變黃
其他白色電話唔會變黃個可?
因為n年前用過會變黃

引用:
原帖由 Feeleton 於 2022-9-16 11:47 發表

中空型外殼

部機一定要黐殼

"冇錢買新電話咪買新殼囉"

尼句好sad呀

慣左唔用套

引用:
原帖由 萬家加加速豬豬 於 2022-9-19 17:11 發表
慣左唔用套
我不信

透明殼

如果再換機,一定買白色,因為配咩色嘅殼都得。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]