• 瀏覽: 3,323
  • 回覆: 13
我想連張八達通MasterCard 去PayPal, 但係paypal狂話信用卡被拒, 我試過增值到150蚊都唔得

但係Discord nitro classic我有100蚊已經買到
我未有信用卡, 而paypal冇卡用唔到

引用:
原帖由 西北風 於 2022-9-16 20:37 發表
我想連張八達通MasterCard 去PayPal, 但係paypal狂話信用卡被拒, 我試過增值到150蚊都唔得

但係Discord nitro classic我有100蚊已經買到
可卦c/a

引用:
原帖由 西北風 於 2022-9-16 20:37 發表

問番八達通點解 MasterCard PayPal 拒絕

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-9-16 21:40 發表

可卦c/a
想問師兄咩係c/a?

引用:
原帖由 西北風 於 2022-9-18 14:29 發表

想問師兄咩係c/a?
Paypal試過卦current account,過數前先轉$入去

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-9-18 14:36 發表

Paypal試過卦current account,過數前先轉$入去
都係個好方法, 用幾多入幾多, 自己一清二楚

Paypal 之前可用 tap & go
但我張卡比人偷錢後,再申請另一個號碼,好像又唔得
現在我是 paypal 連 mox

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-9-18 14:36 發表

請問 Paypal 掛 current account 前是否要向銀行申請

引用:
原帖由 38014804 於 2022-9-19 21:59 發表

請問 Paypal 掛 current account 前是否要向銀行申請
no need

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-9-20 08:35 發表

no need
掛果時,填 current account 號碼?

引用:
原帖由 38014804 於 2022-9-20 09:21 發表

掛果時,填 current account 號碼?
yes, select bank code and c/a#
...also need to authentication

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-9-20 09:32 發表

yes, select bank code and c/a#
...also need to authentication
唔該晒

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-9-20 09:32 發表

PayPal 每次買嘢都要 OTP

引用:
原帖由 38014804 於 2022-9-20 12:18 發表

PayPal 每次買嘢都要 OTP
自己少用,通常外國網購先用佢,一向卦credit card,果陣吾覺有OTP
幾年前要轉出轉入先卦銀行a/c

主題標籤 #八達通
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]