• 瀏覽: 3,939
  • 回覆: 8
為什麼我買的水貨pixel 6a安兔兔只有50萬分?我見台灣的開箱全部有60萬分左右

咁你自己覺得好唔好用?影相得唔得先?

引用:
原帖由 makm 於 2022-9-20 07:38 發表
咁你自己覺得好唔好用?影相得唔得先?
影像一般吧,屬於中端的入門機。價格方面,怎麼說呢,不是很有性價比,好像只🉐6ram,適合喜歡Google pixel的人。好處系統比較簡潔,Google親生仔。

引用:
原帖由 白茶清歡 於 2022-9-20 12:34 發表

影像一般吧,屬於中端的入門機。價格方面,怎麼說呢,不是很有性價比,好像只🉐6ram,適合喜歡Google pixel的人。好處系統比較簡潔,Google親生仔。
唔該你,咁我等Honor 70!

今天測又有65萬分了。這部機性能可能不斷被調整。照相一般般吧。有點不喜歡是指紋解鎖經常失靈,可能是貼了玻璃貼原因。用多幾日先知道好不好用。BTW,經常用密碼解鎖咪會給人看到解鎖密碼?咁點算?

引用:
原帖由 micahli888 於 2022-9-20 16:58 發表
今天測又有65萬分了。這部機性能可能不斷被調整。照相一般般吧。有點不喜歡是指紋解鎖經常失靈,可能是貼了玻璃貼原因。用多幾日先知道好不好用。BTW,經常用密碼解鎖咪會給人看到解鎖密碼?咁點算?
我見用iPhone的人都是輸入密碼的。咁身邊d熟人咪看到密碼咯?密碼是防止陌生人的?

引用:
原帖由 makm 於 2022-9-20 16:25 發表

唔該你,咁我等Honor 70!
Honor 70 12+512G,百億補貼差不多人仔2600多吧。雖然處理器一般,但勝在拍照還算ok

樓主用呢部機作為主機or副機?

引用:
原帖由 micahli888 於 2022-9-19 23:48 發表
為什麼我買的水貨pixel 6a安兔兔只有50萬分?我見台灣的開箱全部有60萬分左右
是旦啦, 都是同一款機, 你話部機跑分"跑不開"
根本無太大意思

主題標籤 #google_pixel
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]