• 瀏覽: 31,476
  • 回覆: 64
  • 追帖: 3
+2
本主題由 vw1968 於 2022-9-27 14:07 關閉
引用:
原帖由 七個藍色駱駝 於 2022-9-21 19:54 發表
真實用家等到心淡⋯⋯
(鍾意點講都得,總之加價買就係無可能ps:官網已購買左了,只等11月到貨,多謝大家留言 )  
11月時都開始減價,使鬼官網預訂咩

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2022-9-24 22:51 發表
carousell今日勁多機放出來,不過都係天價,皆因先達回收價低咗,估計不出3幾日就會平官價
遲一個月用會死咩?

引用:
原帖由 timothywongting 於 2022-9-25 02:29 發表

遲一個月用會死咩?
咁就要睇你自己想唔想死喇

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2022-9-25 11:41 發表

咁就要睇你自己想唔想死喇
想死又點唔想死又點呢?

引用:
原帖由 笑忘輸 於 2022-9-23 08:52 發表

永遠都有班「用家」點解唔開walk-in?
出面仲炒緊2000-3000 正數就「自用」
負數就出黎講炒唔起
學嘢啦,新名詞:「自用炒家」

我可能係自用炒家。 第一日SF大pro 收貨, 估唔到賺hkd2700 , 即刻去先達放機。 最多等一個月先用機, 冇乜問題。 🤣🤣

引用:
原帖由 timothywongting 於 2022-9-25 12:17 發表

想死又點唔想死又點呢?
你想死咪去死囖,關我L事,正一低能仔

USB TRPE C 都無,唔急換機就等15啦

引用:
原帖由 笑忘輸 於 2022-9-23 00:09 發表

用條毛咩,一早買aos ,16號就送。去電訊商出機又差唔多第二日返空工就有。自用?挑
不能同意更多 

引用:
原帖由 七個藍色駱駝 於 2022-9-21 19:54 發表
真實用家等到心淡⋯⋯
(鍾意點講都得,總之加價買就係無可能ps:官網已購買左了,只等11月到貨,多謝大家留言 )  
請問各位C兄,現在14 pro max 256G紫的回收數多少(台機)。

引用:
原帖由 今天泛黃的神 於 2022-9-26 02:03 發表

請問各位C兄,現在14 pro max 256G紫的回收數多少(台機)。
11500左右

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-9-26 08:45 發表

11500左右
Thx

先達價低咗咁多 相信離原價不遠了

放左 4 部大紫256
加埋消費卷,再買大紫256 自用,
即係唔洗錢

引用:
原帖由 今天泛黃的神 於 2022-9-26 02:03 發表

年年都有人話無呢樣無個樣叫等下一代,點知到下一代又係無佢想要既野又叫人唔好換等多年,返正年年都係咁係人都知apple擠牙膏,返正夠期就換啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]