• 瀏覽: 25,832
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 kamwing1985 於 2022-9-27 23:01 發表

仲有Vivo XFold
就黎有新一批VIVO, HONOR, OPPO

請問知唔知Fold 3. 512 吹到幾錢?

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2022-9-28 12:33 發表

就黎有新一批VIVO, HONOR, OPPO
Oppo及Honor 聽聞年尾出新摺機,而且好似會出國際版本。

引用:
原帖由 sing9304 於 2022-9-28 22:32 發表

Oppo及Honor 聽聞年尾出新摺機,而且好似會出國際版本。
honor差唔多出。 但對oppo興趣大d

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2022-9-28 22:53 發表

honor差唔多出。 但對oppo興趣大d
Honor好似話電超5000mA,另仲輕過mix fold 2,不過唔知真定假了。

引用:
原帖由 sing9304 於 2022-9-28 22:56 發表

Honor好似話電超5000mA,另仲輕過mix fold 2,不過唔知真定假了。
睇流出話重過MIX 2. 但對HONOR 興趣不大, 反而鐘意OPPO FIND N 多D>

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2022-9-29 12:43 發表

睇流出話重過MIX 2. 但對HONOR 興趣不大, 反而鐘意OPPO FIND N 多D>
Find N2好似12月,希望出國際版,令摺機多個選擇都好。

csl今晚凌晨推華為摺機 P50 pocket半價
係咪可以入手玩吓呢?

引用:
原帖由 sing9304 於 2022-9-29 23:12 發表

Find N2好似12月,希望出國際版,令摺機多個選擇都好。
係,無國際版真係唔想出

引用:
原帖由 dinonam 於 2022-9-30 14:16 發表
係咪可以入手玩吓呢?
上年果部摺機?

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2022-9-30 23:38 發表

上年果部摺機?
唔清楚  但已經唔洗諗
我以為冇人買
點知7點起身都冇貨了
反而iphone 14 128,512gb到呢一刻都仲有得買到

引用:
原帖由 dinonam 於 2022-9-30 14:16 發表
係咪可以入手玩吓呢?
大陸電話偷資料

引用:
原帖由 dinonam 於 2022-10-1 08:51 發表

唔清楚  但已經唔洗諗
我以為冇人買
點知7點起身都冇貨了
反而iphone 14 128,512gb到呢一刻都仲有得買到
可能半價,但對細摺機我麻麻地

引用:
原帖由 小窮維尼 於 2022-9-24 20:38 發表
我又今日人仔入,12398,送300超市現金卷
note 20u,去尖咀三星吹,機花扣錢 ,實收4050
咁你係專門店定人仔入呢?

引用:
原帖由 韓風粗俗的主題 於 2022-9-24 23:40 發表
之前用開iPad覺得重 所以極少用
fold反而比iPad輕 手感又正
配埋支S- Pen 手寫筆簡直完美配合
咁始終fold比iPad細
一定更輕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]