• 瀏覽: 9,674
  • 回覆: 15
用緊P30,而家轉機唔知轉咩好

等得:國行 Mate 50 系列 
唔等得:國行 P50E 

持有P30三年,到今時今日都仲行得好地地。電池殘嗰陣去官方維修中心換電兩百蚊有找;買張 256GB NM card 解決容量問題又可以用多幾年。

我用緊P30, 做乜要換呀?

冇5G...

華為副廠 中階honor 70 或者 高階 honor Magic 4 Pro 兩部都有5G

引用:
原帖由 黃金大雕 於 2022-10-5 00:27 發表
華為副廠 中階honor 70 或者 高階 honor Magic 4 Pro 兩部都有5G
唔行 harmony os 已經冇晒意欲

引用:
magic 太貴... 70好似評測麻麻

引用:
原帖由 ryck 於 2022-10-5 21:23 發表

magic 太貴... 70好似評測麻麻
我 p30p 轉左 honor 70 港行 用住先 都幾好用
起碼有5g 有Google 有120hz mon 電量又多 好過部 p30p 好多 
係無無線充同相機差小小咁解

引用:
原帖由 黃金大雕 於 2022-10-7 13:51 發表

我 p30p 轉左 honor 70 港行 用住先 都幾好用
起碼有5g 有Google 有120hz mon 電量又多 好過部 p30p 好多 
係無無線充同相機差小小咁解
影相邊部靚D?

引用:
原帖由 Wayward 於 2022-10-7 16:49 發表

影相邊部靚D?
mate 50 RS

引用:
原帖由 機械佬 於 2022-9-25 08:08 發表
等得:國行 Mate 50 系列 
唔等得:國行 P50E 

持有P30三年,到今時今日都仲行得好地地。電池殘嗰陣去官方維修中心換電兩百蚊有找;買張 256GB NM card 解決容量問題又可以用多幾年。
我部P30都差唔多3年, P30Pro兩年幾, 暫時搵唔到理由要換機

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-10-7 19:15 發表

我部P30都差唔多3年, P30Pro兩年幾, 暫時搵唔到理由要換機
我純粹諗下5G有冇好處。現在在地鐵某些站好慢

引用:
原帖由 ryck 於 2022-10-7 21:55 發表

我純粹諗下5G有冇好處。現在在地鐵某些站好慢
現在MTR站用5G肯定有收得好過4G,因為唔算多人用無咁易load空氣

引用:
等70pro行貨,粒 cpu好啲

引用:
原帖由 Dickson4384 於 2022-10-8 08:22 發表

等70pro行貨,粒 cpu好啲
honor講左香港唔會出pro版 ,其他國家都無出只有70

主題標籤 #huawei #華為
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]