• 瀏覽: 21,798
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
+21
目前在運行上一切順暢,感覺上耗電控制得比之前好。

我也是國行MATE30PRO, 但仲未收到升級訊息, 你是點樣搞升鴻蒙3..? 請指教

港行連1.0還未開始...

引用:
原帖由 terrygt4444 於 2022-9-27 09:23 發表
我也是國行MATE30PRO, 但仲未收到升級訊息, 你是點樣搞升鴻蒙3..? 請指教
我係經"我的華為"內的"升級嘗鮮"報名,你有興趣就試試啦。

已經跟步驟去了解過, 但未有得升級.....

引用:
原帖由 terrygt4444 於 2022-9-27 10:24 發表
已經跟步驟去了解過, 但未有得升級.....
要報名先。我都係報名後過幾日先收到更新訊息。

引用:
原帖由 wmkit 於 2022-9-27 08:54 發表
目前在運行上一切順暢,感覺上耗電控制得比之前好。

3.0 我兩部pad都未有通知
一部國行matepad 10.5"
一部港版matepad pro 12.6"

Mate30系列已結束

Ching 升3後,原有的GMS有冇影響

引用:
原帖由 babyking1996 於 2022-9-29 16:19 發表
Ching 升3後,原有的GMS有冇影響
目前未見有咩影響。

應是公測版,我 mate40 等正式版

引用:
原帖由 seikohk 於 2022-10-2 10:13 發表
應是公測版,我 mate40 等正式版
以我所知,Mate30目前只有Beta版3.0.0.118,Mate40先有公測版。

引用:
原帖由 wmkit 於 2022-9-27 09:41 發表

我係經"我的華為"內的"升級嘗鮮"報名,你有興趣就試試啦。

我部p40pro 港行都有呢樣野

但佢話版本太低要我升級個app

但個app已經係最新版本

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-10-3 10:20 發表

我部p40pro 港行都有呢樣野

但佢話版本太低要我升級個app

但個app已經係最新版本

我用緊呢個版本。

引用:
原帖由 wmkit 於 2022-10-3 10:24 發表

我用緊呢個版本。
我呢個已經係最新

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]