• 瀏覽: 3,046
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+6
唔洗同我講乜嘢生產週期乜乜乜 你都識講藥丸孔係幾年前既設計 小米由2020打後全部手機都冇D個居中藥丸設計 甚至甘多大陸手機品牌都冇再推出藥丸孔設計 九成用居中打孔/或左右兩邊設計

蘋果14系列一推出 小米突然又再倒退定好聽D甘講玩文藝復興呀?哇 真係好巧合呀 唔係抄襲都係想蹭蘋果熱度架嘞 有乜好洗白?垃圾吊米明顯係想借D個產品試水温 收皮喇垃圾品牌 手段低莊到甘真係抵佢一世上唔到高端 陰公

大老你想表達D咩 唔洗咁勞氣

引用:
原帖由 羽潔 於 2022-9-27 22:50 發表
大老你想表達D咩 唔洗咁勞氣
冇 有D牌子要靠蹭蘋果熱度去增加銷量 覺得可悲啫

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2022-9-28 06:38 發表

冇 有D牌子要靠蹭蘋果熱度去增加銷量 覺得可悲啫
係咪小米新機照抄iPhone 14pro?

小農DNA原因,改唔到。
https://kkne.ws/6Je7xX

華為,小米 抄人起家嘅都有人抄襲! 哈哈哈哈

附件

c2fe89b4e0ed0a72f5b40b997ad4dd2018cf9e8a.jpeg.jpg(26.84 KB)

Screenshot_20220928_130654.jpg(91.58 KB)

引用:
原帖由 audia 於 2022-9-28 13:08 發表
小農DNA原因,改唔到。
https://kkne.ws/6Je7xX

華為,小米 抄人起家嘅都有人抄襲! 哈哈哈哈
補張光啲嘅圖

附件

Screenshot_20220928_130654-01.jpeg(118.15 KB)

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-9-28 11:31 發表

係咪小米新機照抄iPhone 14pro?
唔覺好似:

同埋買得 civi2,應該係為左用平價買到個高質素自拍相機,同買iphone原因完全唔同,毫無比較性!

唔駛半個月就改到又生產埋,咁小米個工作效率同技術都幾高

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-9-28 14:51 發表

唔覺好似:

正面個動態島抄到足

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]