• 瀏覽: 29,422
  • 回覆: 100
  • 追帖: 4
+3
引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-8 18:45 發表

有2批 ,一批越南 一批中國

真係刁佢老美,換咗機今日用咗一日,成日都隔十幾分鐘左右就會有嗞一聲干擾,越換越衰

引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-8 13:48 發表

你留嘅電話號碼。佢知道你係講粵語還是係普通話。他有得俾你選擇並且選擇需唔需要過程錄音
剛剛有個廣東話吾係好正嘅坡仔打來,佢都話解決唔到問題,叫我去apple度繼續維修換機

引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-8 17:54 發表

我都覺得就算蘋果換過一對耳機俾我都未必會改善問題,只係白走一趟
師兄,你個耳機係唔係響又一城度買?我個耳機響又一城買,換嘅耳機又係又一城,但係都有問題,我懷疑又一城批貨有問題,我要約另外一間apple做維修換機先得,昨晚換的耳機仲衰,今日全日都有干擾聲

引用:
原帖由 ep905 於 2022-10-8 19:54 發表

師兄,你個耳機係唔係響又一城度買?我個耳機響又一城買,換嘅耳機又係又一城,但係都有問題,我懷疑又一城批貨有問題,我要約另外一間apple做維修換機先得,昨晚換的耳機仲衰,今日全日都有干擾聲
樓主我個耳機係喺網上訂購順豐送貨。我今日打電話上蘋果係由我自己決定又一城較近我工作地點。至於你話又一城批貨有問題我相信唔一定,係整批貨都應該有bug希望更新版本有所改善下次唔好聽啲YouTuber狗吹

引用:
原帖由 天又南 於 2022-10-7 02:58 發表

咁上一代一定好差。今日叫正常音質。原來談不上合格
三星打手每年都要係到做打手 真係厲害

多謝樓主 即刻hold住唔買😅

我無呢d問題喎 我用過AirPods pro1 ,sonym4
我自己覺得 (隔音應該同m4差不多 好一代小小真係好小)(音質就一定無m4咁好,但佢既方便對我真係好好,我有兩部iPhone iPad)但你地講既問題我又無喎 可能一部分有問題吧

引用:
原帖由 天空細小的鳥巢 於 2022-10-9 08:22 發表
我無呢d問題喎
從冇斷線問題,你是9月買的第一批

引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-9 08:33 發表

從冇斷線問題,你是9月買的第一批
我睇返保養 係9月25日 唔知係唔係第一批了?

佢係我用咁多耳機當中 唔係最好聲 但最平衡 同apple支援 

引用:
原帖由 天空細小的鳥巢 於 2022-10-9 08:38 發表
佢係我用咁多耳機當中 唔係最好聲 但最平衡 同apple支援 
我買Pro 2之前都知,你講得都中肯我完全同意但勢估唔到連藍牙耳機最基本嘅連接問題都咁差價錢又唔係平,不過我聽講蘋果只有手機好,其他周邊配套產品都唔係理想之選

引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-9 08:49 發表

我買Pro 2之前都知,你講得都中肯我完全同意但勢估唔到連藍牙耳機最基本嘅連接問題都咁差價錢又唔係平,不過我聽講蘋果只有手機好,其他周邊配套產品都唔係理想之選
因為我自己無呢個問題 會不會是更新ver 問題

引用:
原帖由 天空細小的鳥巢 於 2022-10-9 10:39 發表

因為我自己無呢個問題 會不會是更新ver 問題
蘋果第一次Technical call已同我確認過手機和耳機都是最新Version 所以佢哋都冇solution 提供才建議我到門市當面幫我解決問題

我都係聽聽吓歌有嚴重電流聲完全切換唔到降噪模式要放返落充電盒過一段時間拎返出嚟先至冇事,我都同樣有第1,2代第1代完全冇發生呢啲問題,已約蘋果維修.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]