• 瀏覽: 23,714
  • 回覆: 100
  • 追帖: 4
+3
買咗AirPods pro2,遇到高頻聲音時好大干擾,二只耳機都沙沙聲,我有第一代,但無尼個情況出現,有無得拎返去換機?仲有個降噪無佢講得勁左好多,同一代差唔多

冇問題wor 音色比上一代超幾倍

引用:
原帖由 ckmcyp28 於 2022-10-4 22:22 發表
音色系有提升,又無超幾倍咁誇張,可能我買到機皇,我睇過資料我個耳機岀現的問題同一代當年的問題一樣,已約咗聽日去維修希望可以換新機啦,

引用:
原帖由 ckmcyp28 於 2022-10-4 22:22 發表
咁上一代一定好差。今日叫正常音質。原來談不上合格

我都剛買咗pro 2 但經常斷信號又不會自己連番一定要自己按一下耳柄才可重連。俾我用緊-對Pamu Slide仲差。大家有冇同樣情況發生?

引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-7 12:01 發表
我都剛買咗pro 2 但經常斷信號又不會自己連番一定要自己按一下耳柄才可重連。俾我用緊-對Pamu Slide仲差。大家有冇同樣情況發生?
Apple的QC越嚟越差,我個pro2連關房門都有回響,降噪比一代仲差,約咗今晚收工去維修,睇佢點搞

等睇報告⋯⋯

咁大鑊

對方聽唔清楚我講嘢 

還考慮這星期去買 我見胃信1799 算最抵?

我昨天打電話聯絡蘋果報告情況,要求我重置後看效果。結果也事手機放房間戴著耳機走到廚房門口已經感覺到信號不穩定,入咗廚房更加完全斷線。兩分鐘後走出廚房耳機不會自動連接,一定要手動按下耳柄才能連上。今早會才聯絡蘋果安排檢查

引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-8 07:20 發表
我昨天打電話聯絡蘋果報告情況,要求我重置後看效果。結果也事手機放房間戴著耳機走到廚房門口已經感覺到信號不穩定,入咗廚房更加完全斷線。兩分鐘後走出廚房耳機不會自動連接,一定要手動按下耳柄才能連上。今早會才聯絡蘋果安排檢查
會唔會係你屋企太大 😅

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-10-8 08:34 發表

會唔會係你屋企太大 😅
我都希望係。我用Pamu Slide俾Pro 2 好得多,規格說明10米範圍。我使用上覺得接收同自動連線一流👍

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-10-7 19:15 發表
對方聽唔清楚我講嘢 
我屋企人都係咁話

引用:
原帖由 山邊幼小的獅子 於 2022-10-8 07:20 發表
我昨晚去apple換咗機,今早測試個問題依然存在,我估係佢尼批產品有問題,師兄你打邊個電話聯絡apple? 昨晚整機時個職員仲話尼個耳機新出架喎都有問題?我話你D產品有問題關新舊乜嘢事,尼只pro2各位未買的自己考慮清楚買吾買了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]