• 瀏覽: 8,068
  • 回覆: 17
引用:
原帖由 godkit 於 2022-10-22 00:00 發表
我睇番周圍啲廣告
都係178左右

有無啲平啲架呢?

用緊3想轉下
用緊3點解唔同佢地傾續約既?

keep唔keep no.

要平揀sosim / 神卡,前者MNP,後者唔得

數碼通4.5G Plan都幾抵用
$120個月有無限42mbps數據

引用:
原帖由 四邑 於 2022-10-22 22:11 發表
keep唔keep no.

要平揀sosim / 神卡,前者MNP,後者唔得
sosim 如果keep no.應該係最平最方便,我之後由sosim 轉左去3台5G

引用:
原帖由 godkit 於 2022-10-22 00:00 發表
我睇番周圍啲廣告
都係178左右

有無啲平啲架呢?

用緊3想轉下
你有冇問下3台既CS你可唔可以用消費劵個5G plan?
平均125蚊有30gb+任用,同埋有80日漫遊data比番你

引用:
原帖由 godkit 於 2022-10-22 07:28 發表

續約個價一樣 其實又唔係收得太好 公司同屋企
正路續約應該唔會一樣
你仲有幾耐到期

無絕對最抵,只有最啱自已。
我用緊 CMHK 2mb 無限量 $88/月。 對我來講已最抵。
日常查地圖,聽網台,上網打機 速度已夠。
要下載大野就去商場用政府 wifi。

引用:
原帖由 小卡梅 於 2022-11-1 17:48 發表
無絕對最抵,只有最啱自已。
我用緊 CMHK 2mb 無限量 $88/月。 對我來講已最抵。
日常查地圖,聽網台,上網打機 速度已夠。
要下載大野就去商場用政府 wifi。
係啦,最緊要係岩自己用
好似我咁平時屋企同公司都有wifi嘅
揀smt最抵個4.5g PLAN一個月88蚊已經好夠用

引用:
原帖由 SHENGSHISHI 於 2022-11-2 16:21 發表

係啦,最緊要係岩自己用
好似我咁平時屋企同公司都有wifi嘅
揀smt最抵個4.5g PLAN一個月88蚊已經好夠用
唔出街係得既(用公司同屋企WIFI),
出街就知數碼通上唔到網

引用:
原帖由 godkit 於 2022-10-22 07:28 發表

續約個價一樣 其實又唔係收得太好 公司同屋企
點會唔係收得太好,你睇下人地,人地同你一樣,你睇下結果點!!!

https://mobile.discuss.com.hk/vi ... page=3#pid524352148

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-11-2 21:37 發表

唔出街係得既(用公司同屋企WIFI),
出街就知數碼通上唔到網
用3HK網絡就話一出街就上唔到啫
用數碼通出街收得好好喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]