• 瀏覽: 13,595
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
等到頸都長…想用支付寶買

紫色根本唔夠人搶,今日直接落單9/11-16/11送貨算

唔通要等到聖誕節?

引用:
原帖由 JulieMay 於 2022-10-22 20:19 發表
唔通要等到聖誕節?
有貨啦,今日係so 0買左2部黑色pro max, 一部256 一部512,除了暗紫512要貴400,其他都同官網一樣價!衛記都一樣,豐澤最少機,得返128!

依家iphone都冇得炒賣啦 !! 還買來做咩 , 又唔係比其他機好用 , 三星好用好多 .

我跟你的出貨日期相同,我在Apple Store 選擇New Town Plaza 取貨,系統不斷叫稍後再試,我唯有去到門市後職員用Ipad Log in my account ,才能完成交易。
希望出貨日期會提早,我的信用卡迎新優惠3/11 到期,如果不是買了Apple Store Gift Card,一早走去Fortress 買,我是用家都覺到Apple Shop 防炒家方法很麻煩。

引用:
原帖由 相對無話 於 2022-10-23 10:29 發表

我跟你的出貨日期相同,我在Apple Store 選擇New Town Plaza 取貨,系統不斷叫稍後再試,我唯有去到門市後職員用Ipad Log in my account ,才能完成交易。
希望出貨日期會提早,我的信用卡迎新優惠3/11 到期, ...
我連續幾日下午兩點上apple store見到門市有貨但係一去到俾錢就變番送貨😅😅

引用:
原帖由 e_efan 於 2022-10-23 11:44 發表

我連續幾日下午兩點上apple store見到門市有貨但係一去到俾錢就變番送貨😅😅
有些聰明人朋友,選擇冷門門市自然機會大。
我按到不耐煩才去門市找職員幫手,無可奈可!
送貨時間大失預算,信用卡優惠可能沒有。

引用:
原帖由 相對無話 於 2022-10-23 13:23 發表

有些聰明人朋友,選擇冷門門市自然機會大。
我按到不耐煩才去門市找職員幫手,無可奈可!
送貨時間大失預算,信用卡優惠可能沒有。
再嚟聖誕節應該仲多人搶

引用:
原帖由 e_efan 於 2022-10-23 14:58 發表

再嚟聖誕節應該仲多人搶
又話大把貨既…

引用:
原帖由 JulieMay 於 2022-10-24 01:34 發表

又話大把貨既…
睇吓你要咩色囉!

引用:
原帖由 JulieMay 於 2022-10-24 01:34 發表

又話大把貨既…
都真係好睇你想要咩款,見smt門市14系列指定款係有現貨
支付寶同免息分期都得,而且都可以免費升級手機容量都幾抵玩

我等apple store 門市walk in

我都係等待中
14 pro max 128gb 太空黑 walkin 用支付寶買。

引用:
原帖由 e_efan 於 2022-10-23 11:44 發表

我都係咁,點解會咁?襟左好多好多日都係咁。去apple叫職員幫手都係咁

主題標籤 #alipay
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]