• 瀏覽: 14,719
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
+3
上面其實有好多空間可以發揮🤷🏻‍♂️
班元老級設計師係味退晒休🥲

下拉畫面果個設計都好過佢啦🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 winghc04 於 2022-10-25 15:02 發表
Face ID解鎖時動態島個藍色圈圈無左,搞到又少左個功能動態島變得好廢

引用:
原帖由 vr-hos 於 2022-10-25 15:05 發表

Face ID解鎖時動態島個藍色圈圈無左,搞到又少左個功能動態島變得好廢
我個動態島最主要功能就係睇個faceid 解鎖,而家無埋

引用:
原帖由 simon_mme 於 2022-10-25 16:56 發表

我個動態島最主要功能就係睇個faceid 解鎖,而家無埋
越改越衰

引用:
原帖由 winghc04 於 2022-10-25 17:33 發表

越改越衰
岩岩發現原來無取消到,只係唔係次次出。

個位咁細仲要加%?睇數字都唔明?

引用:
原帖由 我要做富翁 於 2022-10-28 08:53 發表
可能有閱讀障礙

引用:
原帖由 我要做富翁 於 2022-10-28 08:53 發表
因為個功能叫「電池百分比」,顯示%係合情合理

引用:
原帖由 winghc04 於 2022-10-28 11:16 發表

因為個功能叫「電池百分比」,顯示%係合情合理
82咪即係100份之82囉!

我仲未upd 睇下災情先 好似話wifu 成日斷斷😳

引用:
原帖由 winghc04 於 2022-10-25 15:02 發表

下拉畫面果個設計都好過佢啦🤷🏻‍♂️
X以上Face ID開始,個瀏海畫面根本夠位放多些icon

引用:
原帖由 你假誠 於 2022-10-28 13:00 發表
我仲未upd 睇下災情先 好似話wifu 成日斷斷😳
係,要關Wi-Fi再開過先冇事

個位咁細仲要加%? 好似你係智障多d!

引用:
原帖由 渡邊廆 於 2022-11-2 22:04 發表
個位咁細仲要加%? 好似你係智障多d!
係囉~奇怪,個位咁細仲可以加到充電符號

引用:
原帖由 winghc04 於 2022-11-2 22:11 發表

係囉~奇怪,個位咁細仲可以加到充電符號
設計圖片

其實要加一定得,係佢唔加

又例如Touch ID同Face ID應該可以並存,邊個感應到正確咪開機先囉,但佢係都唔整

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]