• 瀏覽: 6,602
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+2
唔好意思🙏🙏想問吓iPhone可唔可以係冇電腦嘅情況下改定位
因為之前Android機都可以任意改定位返工打卡,但上網搵咗好多資料iOS都一定要連接電腦,想問吓除咗越獄有咩方法可以任意改定位

引用:
原帖由 cheukyin2348 於 2022-11-19 15:20 發表
唔好意思🙏🙏想問吓iPhone可唔可以係冇電腦嘅情況下改定位
因為之前Android機都可以任意改定位返工打卡,但上網搵咗好多資料iOS都一定要連接電腦,想問吓除咗越獄有咩方法可以任意改定位
唔得

引用:
原帖由 cheukyin2348 於 2022-11-19 03:20 PM 發表
.我朋友有用緊.吾洗電腦可以改定位..

附件

諍芞20221120163113.png(32.69 KB)

引用:
原帖由 渡邊廆 於 2022-11-20 16:32 發表

.我朋友有用緊.吾洗電腦可以改定位..
想問吓係咩充電寶,係咪任意一隻都得,唔該你🙏🙏

引用:
原帖由 cheukyin2348 於 2022-11-20 04:33 PM 發表

想問吓係咩充電寶,係咪任意一隻都得,唔該你🙏🙏
應該係買佢充電寶來實現定位

引用:
原帖由 渡邊廆 於 2022-11-20 17:45 發表

應該係買佢充電寶來實現定位
剛剛我都睇左應該係,但唔知邊度有得買,淘寶都搵唔到

.

附件

諍芞20221120182018.png(285.21 KB)

引用:
原帖由 渡邊廆 於 2022-11-20 18:20 發表
.
唔該師兄,我試試先🙏

誠實啲,呃人有報應

引用:
原帖由 noel2046 於 2022-11-20 20:22 發表
誠實啲,呃人有報應
返工打卡,誠實啲 樓主

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-11-20 22:06 發表

返工打卡,誠實啲 樓主
植入式廣告,不用太在意。

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]