• 瀏覽: 16,735
  • 回覆: 17
請問iMobile 買三星有冇得保養?5該

引用:
原帖由 高橋直樹 於 2022-11-21 10:32 發表
以我所知係呢間有原廠三星保養

以前都見到好多C兄喺呢間買,價錢係平啲,不過要cash 。

引用:
原帖由 高橋直樹 於 2022-11-21 10:32 發表
他們是授權經銷商,有保養,我買過,絕對冇問題

引用:
原帖由 ESEX 於 2022-11-22 19:50 發表
以前都見到好多C兄喺呢間買,價錢係平啲,不過要cash 。
似係啲孤9寒小店為慳手續費所以唔裝八達通/信用卡

去返大舖買。唔好助長佢哋

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2022-11-30 10:39 發表

似係啲孤9寒小店為慳手續費所以唔裝八達通/信用卡

去返大舖買。唔好助長佢哋
比得起現金有行貨保養又平啲有乜問題, 又話大舖襲聯, 又唔支持下啲小舖

引用:

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2022-12-4 07:02 發表

比得起現金有行貨保養又平啲有乜問題, 又話大舖襲聯, 又唔支持下啲小舖
我一向支持大集團㗎喎

濕星up dup小店信唔過and睇唔起

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2022-12-8 13:34 發表

我一向支持大集團㗎喎

濕星up dup小店信唔過and睇唔起
呢間都唔算嗡dup

引用:
原帖由 tltong 於 2022-12-8 18:36 發表

呢間都唔算嗡dup
無八達通/信用卡

死罪

絕對唔幫襯

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2022-12-4 07:02 發表

X2, 支持下的小店, 大舖食水深!  

引用:
原帖由 IPOMan 於 2022-12-13 10:56 發表

X2, 支持下的小店, 大舖食水深!  
唔會支持小店

行入去up up dup dup寒寒酸酸買嘢都買得唔舒服唔開心

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2022-12-13 11:16 發表

唔會支持小店

行入去up up dup dup寒寒酸酸買嘢都買得唔舒服唔開心
百貨應百人, 你要 customer service, 俾多2成錢去大舖!  

本首選擇網購, 當然有時有特價或者 銀行 promotion, 大舖返而會平的。

引用:
原帖由 IPOMan 於 2022-12-13 11:56 發表

百貨應百人, 你要 customer service, 俾多2成錢去大舖!  

本首選擇網購, 當然有時有特價或者 銀行 promotion, 大舖返而會平的。
我係唔想助長佢哋

就算食嘢都係,嗰啲細細間迫迫夾夾嘅小店一律唔幫襯

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2022-12-13 12:04 發表

我係唔想助長佢哋

就算食嘢都係,嗰啲細細間迫迫夾夾嘅小店一律唔幫襯
一分錢一分貨, 有錢人更係想享受高的, 完。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]