• 瀏覽: 33,927
  • 回覆: 92
+6
iphone SE HK$3,699
iphone 12 HK$5,199

買 iphone SE 上一代囉

就算Samsung機都差唔多

之前部手機俾警察扣留左一段時間,買左部oneplus備用,2200,6 / 128,MTK天磯900,android 12

原先諗住買部iphone玩玩,太貴

可以揀唔買。無人迫你

引用:
原帖由 大江東去 於 2022-11-22 12:22 發表
可以揀唔買。無人迫你
就係貴,最後買左oneplus

其實係原先部手機俾警察收左,焗住買備用機,一開始諗住買iphone,仲買左部 14 pro 金 128,最後唔啱用賣返出去,買左部oneplus備用。買完冇耐警察退返部機俾我,家陣兩部機

引用:
原帖由 四邑 於 2022-11-22 00:52 發表
iphone SE HK$3,699
iphone 12 HK$5,199
3千多可買部二手 iPhone 11 pro max 256Gb

衛信買仲平少少,始終iPhone 賣點係穩定同保安嚴密度高啲,你用部iPhone 同Android下載微信已經好大分別

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-11-22 13:38 發表
衛信買仲平少少,始終iPhone 賣點係穩定同保安嚴密度高啲,你用部iPhone 同Android下載微信已經好大分別
要安全就唔裝微信及其它大陸apps啦

之前我兩部手機兩張+852 sim,兩個wts a/c,左手send右手,自己send俾自己,send左句fuck you,竟然俾whatsapp ban我a/c,嬲嬲地兩部手機都uninstall wts

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2022-11-22 13:34 發表

3千多可買部二手 iPhone 11 pro max 256Gb
就係唔想買二手,幫人清舊機,貼錢俾人買新機

引用:
原帖由 四邑 於 2022-11-22 14:39 發表

就係唔想買二手,幫人清舊機,貼錢俾人買新機
預算咁少買乜iPhone 好的新機呀?慢慢選二手很多時有好嘢。

引用:
原帖由 四邑 於 2022-11-22 12:46 發表

就係貴,最後買左oneplus

其實係原先部手機俾警察收左,焗住買備用機,一開始諗住買iphone,仲買左部 14 pro 金 128,最後唔啱用賣返出去,買左部oneplus備用。買完冇耐警察退返部機俾我,家陣兩部機
看來你也是有份做網騙份子

引用:
原帖由 大江東去 於 2022-11-22 18:44 發表

看來你也是有份做網騙份子
應該唔止

屋企人係廣州,雙十一幫我買左部14plus,先5499人仔,續航真係好勁

主題標籤 #iphone
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]