• 瀏覽: 10,207
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
例如我呢D,冇錢買蘋果,但係又要寫蘋果app的 IT 狗

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-12-7 10:56 發表
鍾意touch id 0既人會買SE, 好似我咁

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-12-7 10:56 發表
我,可以單手掌控,由5、5c、se、se2、se3

我呢啲,帶出去跑步,做後備機,為華為機補回缺失,平平地買嚟用囉😁

引用:
原帖由 冬眠靚樹枝 於 2022-12-8 15:52 發表
我呢啲,帶出去跑步,做後備機,為華為機補回缺失,平平地買嚟用囉😁
你有用華為手機?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-12-8 19:04 發表

你有用華為手機?
用華為手機好出奇?

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-12-8 19:10 發表

用華為手機好出奇?
唔出奇,我都用緊華為手機,你用咩型號?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-12-8 19:11 發表

唔出奇,我都用緊華為手機,你用咩型號?
我只係屋企人用過,在下係米粉黎

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-12-8 19:13 發表

我只係屋企人用過,在下係米粉黎
你用咩型號?我覺得iPhone 好廢,你覺唔覺得?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-12-8 19:14 發表

你用咩型號?我覺得iPhone 好廢,你覺唔覺得?
屋企人之前用 nova 4,中國電信裝寬頻送的合約機

iphone 點講呢?穩定囉,不過性價比低

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-12-8 19:17 發表

iPhone 各項功能唔算凸出,比你用到算係咁

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-12-8 19:17 發表

你用小米12pro?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-12-8 19:04 發表

你有用華為手機?
有,mate40pro港行

引用:
原帖由 冬眠靚樹枝 於 2022-12-8 19:33 發表

有,mate40pro港行
你用HMS?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-12-8 19:35 發表

你用HMS?
係,廢事裝gspace嗰啲嘢,又廣告又慢,加上好多常用apps都用到,舊機mate20壞了,想搵部細機又較穩定嘅嚟用,Sony 部細機又差,華石部zenfone評價又麻麻兼覺得貴,剩返se3同mini13,se3有touch id就揀咗佢了。

主題標籤 #apple #蘋果
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]