• 瀏覽: 4,779
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
有咩好介紹?都係覆客睇下文件野,可以上台零機價最好

Galaxy A14, 平價5G 機, 加張1TB 既SD卡睇乜文件都夠!

引用:
原帖由 小嬌子 於 2023-4-3 10:05 發表

是旦啦, 有乜分別

引用:
原帖由 小嬌子 於 3/4/2023 10:05 發表

處理公司嘅要自己畀錢仲要上埋台?
其實, 覆客睇下文件野,真係買最平嗰部就得喇    唔使諗咁多

引用:
原帖由 ft907 於 2023-4-3 16:58 發表

其實, 覆客睇下文件野,真係買最平嗰部就得喇    唔使諗咁多
應該可以問公司拎返電話費, 所以要搵0機價

引用:
原帖由 vky11008 於 3/4/2023 17:00 發表

3台   ***A14, 0機價
月費158

引用:
原帖由 carysiuuu 於 2023-4-3 10:10 發表

Galaxy A14, 平價5G 機, 加張1TB 既SD卡睇乜文件都夠!
a14冇得輸,最平千3蚊有交易
大電、90hz乜都齊!

引用:
原帖由 ft907 於 2023-4-3 17:05 發表

月費158
3台呢個優惠真係唔錯,158仲有30g 5G數據無限上網送埋a14,抵玩!

引用:
原帖由 carysiuuu 於 2023-4-3 10:10 發表

呢部機,3台有零機價plan,月費158每月有30GB比你用

引用:
原帖由 vky11008 於 2023-4-3 17:00 發表

冇錯呀師兄,因為公司可以claim番月費,我又想公用私用電話分開,所以先搵零機上台plan

引用:
原帖由 ft907 於 2023-4-3 17:05 發表

月費158
嗯,機同plan都岩我心水,同埋我見都係大mon機來,我weekend去3門市問問先thx

引用:
原帖由 小嬌子 於 2023-4-3 20:54 發表

嗯,機同plan都岩我心水,同埋我見都係大mon機來,我weekend去3門市問問先thx
記得要去指定 3 | 智慧百家DigiLive門市

引用:
原帖由 ft907 於 3-4-2023 16:58 發表

好多大公司都會派外借公司電話和手提電腦供員工辦事,唔需要自己比錢買。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2023-4-4 22:38 發表

好多大公司都會派外借公司電話和手提電腦供員工辦事,唔需要自己比錢買。
好處係換同事接手案子不需要向已離職的同事索取資料,省卻很多時間和心機。

引用:
原帖由 小嬌子 於 2023-4-3 20:44 發表

冇錯呀師兄,因為公司可以claim番月費,我又想公用私用電話分開,所以先搵零機上台plan
公司俾電話月費,零機價出部高階手機啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]