• 瀏覽: 24,212
  • 回覆: 30
上台最抵玩係邊間?

我都想知,見老婆就黎生日,想送俾佢

直接上三星網買都幾抵, 買256就可以免費升級做512,又多隻顏色簡, 而且送埋貨

上台抵玩一定中移

昨天剛問了中國移動,$7298, 512 gb, 可惜顔色衹有灰色和紫色,兩隻色都九唔搭八,而且拎上手太多方角,唔好揸手。

引用:
原帖由 bemybestkibi 於 2023-7-29 07:36 發表

上台最抵玩係邊間?
對比過幾間,見smt嘅個上台出機平最抵玩
flip5跟Plan出機嘅話機價減$2,600後都係$6,898
買256GB仲可以免費升級做512GB機,仲可獨家優惠半價出Watch6同Buds2 Pro

引用:
原帖由 米雪嘅花貓 於 2023-7-31 20:05 發表

flip5跟Plan出機嘅話機價減$2,600後都係$6,898
買256GB仲可以免費升級做512GB機,仲可獨家優惠半價出Watch6同Buds2 Pro
就算smt平都唔會用佢,成日舊客續約都冇優惠

睇左3台 最平4000蚊出機,仲要有$4,200手機現金券俾番你

引用:
原帖由 米雪嘅花貓 於 2023-7-31 20:05 發表

舊客無份,兩年約即走

引用:
原帖由 poeylolo 於 2023-8-1 00:23 發表

睇左3台 最平4000蚊出機,仲要有$4,200手機現金券俾番你
你係3台預訂256GB可以免費升去512GB比你,都係收4098!

引用:
原帖由 jimjim812 於 2023-7-30 20:36 發表

昨天剛問了中國移動,$7298, 512 gb, 可惜顔色衹有灰色和紫色,兩隻色都九唔搭八,而且拎上手太多方角,唔好揸手。
官網512有出薄荷綠, 隻色仲幾靚添

引用:
原帖由 poeylolo 於 2023-8-1 00:20 發表

就算smt平都唔會用佢,成日舊客續約都冇優惠
咪又係羊毛出在羊身上, 機價平完到月費貴
正正經經去官網都有優惠, 用渣打又有回贈

4000出機,再送4200現金券!我念月費最小599!正中阿婆走得快!

有冇人收到囉機訊息

有訊息寫今日送個官網仲係準備出貨

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]