• 瀏覽: 25,044
  • 回覆: 100
+4
社群媒體幾周前就瘋傳蘋果公司(Apple Inc.)將在台灣時間9月13日舉辦秋季發表會,如今官方也終於證實此項消息!蘋果預計將在大會上推出iPhone 15、iPhone 15 Plus、iPhone 15 Pro和iPhone 15 Pro Max(最終可能定名為iPhone 15 Ultra),令外界相當期待。

蘋果此次發表會的口號和標語據悉為「Wonderlust」,由wonder(驚嘆)和wanderlust(旅遊慾)組成,而發表會地點則將在蘋果總部加州古柏迪諾(Cupertino)的賈伯斯大會堂(Steve Jobs Theater)舉行。
專家預測,蘋果將推出提供USB-C通訊埠的iPhone 15、iPhone15 Plus、iPhone 15 Pro和iPhone 15Pro Max,其中iPhone 15 Pro Max / Ultra據稱是首款配備「潛望式變焦鏡頭」的蘋果設備。2款Pro型號的機身中框預計都將採用鈦金屬,以取代不銹鋼材質。
除了公布電池容量、充電速度跟相機升級外,蘋果也會公開新配色,甚至帶來新版的Apple Watch Series 9和Apple Watch Ultra 2,並更新其AirPods系列。
https://tw.news.yahoo.com/iphone-15降臨-蘋果秋季發表會9月13日登場-013857361.html

希望除左iphone仲有多d唔同既野推出啦~唔知會有咩色呢?

用緊14今年唔換、個台成9日打電話俾我叫續約、12先到期喎又想我比貴D大家都要記住唔到最後唔好咁早續新約唔係今月續下月又減價

3台一早可以trade in平2000蚊,預訂左重保證開賣7日內有機可以揀~

7月由細機上大機有唔考慮換!

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-9-1 12:49 發表

3台一早可以trade in平2000蚊,預訂左重保證開賣7日內有機可以揀~
好少見上台訂機可以保証到幾時拎到機
上年朋友用C字頭都等左差唔多成個月先有通知

引用:
原帖由 easysiijup 於 2023-9-1 16:41 發表

而且唔理你拎部幾舊既機去都好,都係平2000蚊!舊客可以再多500蚊

引用:

你簡左咩款呀?

引用:
原帖由 easysiijup 於 2023-9-1 16:41 發表

今年好似轉左玩法咁,暫時得3台最多優惠

好似冇摺機

會唔會有衛星電話功能 ?

引用:
原帖由 lomanda3 於 2023-9-2 05:54 發表

今年好似轉左玩法咁,暫時得3台最多優惠
3台咁嘅質素, 多優惠都無用啦

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2023-9-3 18:32 發表

會唔會有衛星電話功能 ?
有!不過要等到爛菓19先有。

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2023-9-3 18:33 發表

3台咁嘅質素, 多優惠都無用啦
5G 係真5G, 點都收得好過其他台

引用:

請問還有什麼條款和簽約內容?

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-9-2 00:42 發表

而且唔理你拎部幾舊既機去都好,都係平2000蚊!舊客可以再多500蚊
平咁多?以成哥生意手法應該係先平後加,要簽個咩Plan和服務先可以!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]