• 瀏覽: 5,850
  • 回覆: 7
有冇人知?
另外想問華為X5摺機有冇港行同埋係唔係Android系統

Thx

引用:
原帖由 藍軍 於 2023-9-15 16:20 發表

有冇人知?

Thx
可以自己裝, 比錢人裝都得

套皮安卓

引用:

有冇人知?

Thx
下一代Harmony Next才沒有Android,華為要等內地的頭200強應用都有了,才會推出Harmony Next

當然腦殘還會不會停是套安卓

引用:

有冇人知?

Thx
師兄,港行完全冇新消息,真係唔知。

上一代mate50,港行是行android,但是沒有gms。你想升去鴻蒙係要自己選擇去升嘅。

而加內地太搶手,搶都搶唔到,香港有冇機都成問題。港行一般慢過深圳最少一兩個月。

引用:
原帖由 VegetaSuper 於 2023-9-20 16:39 發表

上一代mate50,港行是行android,但是沒有gms。你想升去鴻蒙係要自己選擇去升嘅。

而加內地太搶手,搶都搶唔到,香港有冇機都成問題。港行一般慢過深圳最少一兩個月。
等半年都可接受。

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2023-9-15 16:45 發表

可以自己裝, 比錢人裝都得
比錢人裝果啲叫Google(GMS)

引用:
原帖由 VegetaSuper 於 2023-9-20 16:39 發表

P40pro 港行 想轉Harmony.....

主題標籤 #huawei #華為
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]