• 瀏覽: 17,215
  • 回覆: 91
+12
唔想食炒價, 有無機會買到iphone 15?

唔想食炒價咪上官網訂囉,直接送到你屋企。

除非你依家冇電話用就另計。

引用:
原帖由 lamlamo 於 2023-9-23 17:12 發表

印度制造

引用:
原帖由 lamlamo 於 2023-9-23 17:12 發表

你買15同plus,3台門市可walk in買,岩岩行過sales講既

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2023-9-23 17:14 發表

唔想食炒價咪上官網訂囉,直接送到你屋企。

除非你依家冇電話用就另計。
要等呢。。。
15 pro 同15 pro max等勁耐

引用:
原帖由 小嬌子 於 2023-9-23 17:17 發表

你買15同plus,3台門市可walk in買,岩岩行過sales講既
要用3-4百蚊以上貴plan?

引用:
原帖由 lamlamo 於 2023-9-23 17:20 發表

要等呢。。。
15 pro 同15 pro max等勁耐
有幾耐?果1頭半個月?區區一部電話,係威唔起㗎。

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2023-9-23 17:30 發表

有幾耐?果1頭半個月?區區一部電話,係威唔起㗎。
買電話係自己岩用就得
上網夠有人吹話買大陸機點威, 我同身邊都無人對大陸機有興趣

引用:
原帖由 lamlamo 於 2023-9-23 17:35 發表

買電話係自己岩用就得
上網夠有人吹話買大陸機點威, 我同身邊都無人對大陸機有興趣
係咁的話,點解果1頭半個月都唔等得?

引用:
原帖由 lamlamo 於 2023-9-23 17:21 發表

要用3-4百蚊以上貴plan?
15同plus不用上台,sales話全線都有貨,過多兩日唔知了

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2023-9-23 17:36 發表

係咁的話,點解果1頭半個月都唔等得?
如果即刻/就快有既, 點解仲要等多1頭半個月?

引用:
原帖由 lamlamo 於 2023-9-23 17:45 發表

如果即刻/就快有既, 點解仲要等多1頭半個月?
喺官網就係要等一頭半個月。

你可以去其他地方買㗎喎,但食唔食炒價就自己決定啦。

無,要等蘋果出16先買到

提示: 違規內容已被屏蔽
中移動。
15pro 512, 22/9 訂,24/9 可以攞,仲平$400

主題標籤 #iphone
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]